Instituto Tecnológico de Tijuana

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Instituto Tecnológico de Tijuana er en utdannelsesinstitusjon med 47 års tjeneste i enheten av Baja California, underviser i 16 bachelorgrader og 8 hovedfagsopplegg grunnlagt 17. september 1971.

misjon

Bidra til integrert opplæring av ledende fagpersoner og forskere innen innovasjon og teknologisk utvikling i regionen, landet og verden; med en høy følelse av samfunnsansvar, gjennom en utdanningstjeneste av høy kvalitet, med rettferdighet og relevans.

utsikt

Å være en ledende institusjon for teknologisk høyere utdanning, vitenskapelig forskning og teknologisk utvikling i Nordvest-regionen, med nasjonal og internasjonal projeksjon.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

verdier

 • Medlemskap. Stolthet av å være en del av institusjonen, fullt identifisert, overbevist og forpliktet til oppdraget og visjonen om teknologien.
 • Oppfylle funksjonene og oppgavene, individuelt og i grupper, med en følelse av engasjement og fokus på kvalitet.
 • Integritet. Autentisitet og kongruens mellom våre verdier og oppførsel.
 • Profesjonalitet. Vær etisk, respektfull, kompetent og hold deg kontinuerlig oppdatert.
 • Innovation. Oppmuntre til opprettelse og utvikling av prosjekter som fører til oppnåelse av den institusjonelle visjonen.
 • Sosialt engasjement Utføre med en ånd av service og hjelp, gjennom teknologisk utdanning av miljøet.
 • Opprettholde kvalitet gjennom de nødvendige midlene for å oppnå kontinuerlig forbedring.

Arbeidet med kontinuerlig forbedring av prosedyrer, prosesser, aktiviteter og ressursstyring, med det formål å gi maksimal tilfredshet.

En kvalitetsopplæring er basert på å skape, innovere og lete etter den mest effektive måten å utføre daglige gjøremål.

 • Vær helt ærlig, rett og rettferdig.
  Oppføre seg og uttrykke seg ærlig og gjennomsiktig overfor andre, alltid sette sannheten først, skaper et miljø av tillit og fremgang i det teknologiske samfunnet.
 • Anerkjenne rettighetene til mennesker og avstå fra å fornærme eller skade dem.
  Anerkjenn, verdsett og verdsett min person, så vel som andre, ved å respektere grensene for handlingene våre, og prøv alltid at de ikke skader eller forstyrrer roen i omgivelsene våre.
 • Respekter andres meninger, ideer eller holdninger, selv om de ikke samsvarer med deres egne.
  Sett pris på mangfoldet av personligheter, kulturer og fysiske varianter som finnes blant mennesker, vet hvordan du lytter og aksepterer andre, dette er avgjørende for fredelig sameksistens, avgjørende for å leve i harmoni i skole, arbeid og samfunn.
 • Utfør handlinger og aktiviteter på en enestående måte og overgå forventningene våre.
  Anerkjenn de enestående egenskapene og unike talentene til vårt teknologiske samfunn og støtt dem i deres faglige utvikling, slik at forbedringene kommer samfunnet til gode. Sett deg klare mål som definerer de viktigste målene som en institusjon og søker personlig og kollektiv forbedring.
 • Påvirke andre, få dem til å jobbe entusiastisk og oppnå mål og mål.
  Trene og fremme lederskap basert på en verdikode som et integrert menneske i familie-, sosial-, arbeids- og akademiske felt, med disiplin, lojalitet, integritet, overbevisning, utholdenhet, kongruens, troverdighet, oppriktighet, frihet og respekt.
 • Nå det foreslåtte og finn løsninger på vanskene som kan oppstå.
  Vær konstant når du oppnår dine mål og mål, møte utfordringer og overvinne vanskeligheter med mot, uten å la deg overvinne, tilpasse deg omstendighetene, for å oppnå suksess.
  • Teamarbeid. Arbeid sammen mot en felles visjon.
   Fremme kreativitet, motivasjon og kollektiv ledelse, integrere innsats for å oppnå felles mål og mål; dele verdiene og etiske prinsipper som definerer oss som institusjon.
  • Dedikasjon. Vær fast i å nå et mål.
   Handle med fasthet og lidenskap, dedikerer tid og krefter som er nødvendige for å utføre de relevante aktivitetene for å oppnå de mål og mål som er satt for individuell og kollektiv nytte.
 • Gi ubetinget hjelp til de som trenger det.
  Vær oppmerksom på felleskapets behov, gi det beste av seg engasjert og uselvisk, bli med på innsatsen for å oppnå felles mål, skape fleksible og effektive støttenettverk, som påvirker samfunnsutviklingen positivt.
  • Likestilling Like utviklingsmuligheter for menn og kvinner.
   Oppmuntre til forsvar for like muligheter for menn og kvinner i samsvar med deres egne spesifikke betingelser, behov og egenskaper, som garanterer respekt for flertall og retten til tilgang med rettferdighet og likhet bruk, kontroll og fordel av de samme eiendelene og samfunnets tjenester.

Kvalitetspolitikk

Instituto Tecnológico de Tijuana etablerer forpliktelsen til å implementere alle prosessene sine, og orientere dem mot kundenes tilfredshet basert på kvaliteten i den pedagogiske prosessen, for å oppfylle deres krav, gjennom effektiviteten av et kvalitetsstyringssystem og kontinuerlig forbedring , i samsvar med ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008.

Dette nettstedet fikk økonomisk støtte fra Diffusion av APN2016-4015-prosjektet kalt BRUK AV PURPLEVANN TIL IRRIGASJON AV VINJARDER I GUADALUPE VALLEY.

Steder

Tijuana

Address
Calzada del Tecnológico,s/n
22414 Tijuana, Baja California, Mexico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss