YKBS LTD

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

YK Business School (YKBS) ble grunnlagt i 2002 som en privat tertiær utdanningsinstitusjon, spesialisert seg på å tilby støttet fjernundervisning på lavere og høyere nivå innen forretning, administrasjon, ledelse og lov.

Siden 2012 opererer YKBS fra en campus-basert institusjon som ligger i Highlands. Campus består av et spesialbygd kompleks designet og utformet for å tilby kvalitet utdanning til studenter i et befordrende miljø og kult klima som er iboende til Central Plateau. Klasserommene er utstyrt med moderne fasiliteter, og de nyeste interaktive læringsmetoder er også tilgjengelige. Innendørs spill og et treningsstudio med dusj har nylig blitt lagt til for å bli brukt av studenter. Tilstrekkelig parkeringsplasser og en endemisk hage er opprettet for velferd for studenter. Bygningen er utstyrt med WIFI tilgjengelig for studenter.

YKBS tilbyr populære programmer fra Management College of Southern Africa (MANCOSA) og Regent Business School (RBS), både fra Sør-Afrika, BPP University og ABE fra Storbritannia. I 2013 begynte YKBS å levere grunnskoleprogrammer på heltidsmodus. YKBS er autorisert av Tertiary Education Commission (TEC) i Mauritius for å levere tertiære programmer. Programmene som tilbys av YKBS har blitt svært vellykkede på grunn av deres overkommelige priser, tilgjengelighet og akkreditering. Dessuten er programmene konkurransedyktige og leveransen er praktisk for forretningsfolk og industrielle. Det gir like mulighet for den voksende ungdommen til å styrke seg selv gjennom Business Education til en overkommelig pris.

Suksessen til YKBS-programmer stammer fra kjerneaktiviteter som er rettet for å tilfredsstille kravene til studentene. Akademisk støtte tilbys til studenter bidrar til målmarkedet, som generelt er arbeidende mennesker. Styrken til YKBS hviler på evnen til å gi hengivenhet til studenter på individuell basis.

Oppdrag

YKBS oppdrag forsøker å skape en livsforandrende pedagogisk opplevelse gjennom kvalitet, forskning og utdanning til enkeltpersoner og samfunn. YKBS søker å bidra til de endrede utdanningenes krav til Mauritius og nabolandene gjennom læringsprogrammer som reagerer på behovene til studenter, regjeringen og den private sektoren.

Syn

Visjonen om YKBS skal anerkjennes som en premier høyere utdanningsinstitusjon som er forpliktet til kvalitetsutdanning i et omsorgsfullt miljø. YKBS skal levere transformasjonsopplæring og forskning ved å opprettholde forventninger og skape muligheter for mennesker, nasjonalt, regionalt og globalt.

Steder

Vacoas-Phoenix

Address
Belle Terre Road, Highlands, Vacoas-Phoenix
73604 Vacoas-Phoenix, Plaines Wilhems District, Mauritius