INCEIF The Global University of Islamic Finance

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen


Hvem er INCEIF ?

INCEIF ble opprettet av vår sentralbank i Malaysia (Bank Negara Malaysia) i 2005 og har fått mandat til å utvikle og pleie talent og eksperter i den islamske finansnæringen. Som et universitet tilbyr INCEIF forskerstudier i islamsk finans.


For å nå denne visjonen er det viktig for INCEIF å bygge bro mellom både akademia og industri. Dette er oversatt til sin akademiske pensum, som er strukturert basert på input fra industrispillere, samt å ha fakultetets medlemmer som er globalt respektert i både islamsk finans akademia og islamsk finansindustri. Fakultetet, kombinert med kontinuerlig støtte fra regulatorene og viktige industriaktører, gir INCEIF studenter sterke INCEIF og muligheter for faglig utvikling.


I dag er det 1,561 INCEIF alumni fra over 80 land rundt om i verden. Noen gjør allerede meningsfylte bidrag til utviklingen av islamsk finans på alle nivåer, enten det er produktutvikling, politisk rammeverk og gjennomføring; regulering og håndheving; og innovasjon.


Campus ligger 15 minutter fra sentrum av Kuala Lumpur, Malaysia; et av de mest livlige islamske finansmarkedene i verden og en av Asias mest levende byer. Campusområdet ligger i en trio med tre etasjer høye hovedbygninger og har imponerende fasiliteter, inkludert et stort kapasitetsalitorium, klasserom, et tre meter dypt svømmebasseng og separate treningsstudioer for menn og kvinner.


Så hvorfor velge INCEIF ?

Virksomhet først

Fysisk av en økende appetitt for shariah-kompatible produkter fra stadig mer sofistikerte forbrukere og investorer, opplever den islamske finansnæringen bransjen vekst som kun kan opprettholdes gjennom innovasjoner levert av en ny generasjon av innovative forretningstankere. INCEIF studenter uteksaminerer med et globalt perspektiv, velbevandret i moderne corporate finance og shariah prinsipper, og klar til å konkurrere i en teknologidrevet alder av global finans.


Godt utformede programmer

 • Masters i Islamic Finance Practice (MIFP) er et postgraduate kurs rettet mot å produsere industri utøvere med global innsikt, helhetlig kunnskap og banebrytende kompetanse i islamsk finans. MIFP kan gjøres ansikt til ansikt eller på nettet.
 • MSc in Islamic Finance (MSc) er designet for akademikere og praktikere for å spore sin karriere innen islamsk finans. Det tilbyr en grundig utdanning innen nøkkelområdene innen islamsk økonomi, finans og sharia fra både teoretiske og anvendte aspekter.
 • PhD i islamsk finans (PhD) vil gjøre det mulig for kandidater å utvikle den tekniske og intellektuelle evnen som trengs for å forfølge forskning på et bredt spekter av områder i islamsk finans. INCEIF PhD-program er industridrevet, men likevel basert på sterke faglige grunnleggende.
 • Professional Certificate in Islamic Finance (PCIF) er utviklet for å imøtekomme fagpersoner i industrien som ønsker å få kunnskap innen visse praksisområder. Du vil ha muligheten til å velge mellom en av de fire spesialiseringene som tilbys av vårt PCIF-program:
  • Islamske kapitalmarkedet
  • Sharia for islamsk finans
  • Islamsk bank; og
  • Islamisk rikdomsledelse


Opplevde

Våre fakultet medlemmer er globale ledere på sine respektive felt. Deres hovedmål er å gi en fremragende pedagogisk opplevelse for alle våre studenter. I tillegg overvåker de kvaliteten og integriteten til våre faglige programmer slik at studentene får kunnskap og vitenskapelig praksis av høyeste standard innenfor akademisk arena og finansindustri. De spiller også en viktig rolle i rekruttering og oppbevaring av utmerkede studenter fra hele verden og gir fremragende muligheter for faglig utvikling som kan forbedre karrierealternativer som vil bidra til et bærekraftig samfunn. Så mye som mulig er våre fakultetsmedlemmer nåværende, engasjerende og ledende.


Globale samarbeidspartnere

På INCEIF har vi innsett at vår vinnende strategi for å fremme utviklingen av gjennom vår islamske økonomi utdanning er ved å etablere samarbeidspartnerskap over hele verden. Disse strategiske relasjonene er bygget "holistisk" rundt akademiske institusjoner og kommersielle organisasjoner gjennom kontinuerlig felles forskning, deling av kunnskap og kompetanse i islamsk finans, implementering av utdanningsprosjekter som kan øke bevisstheten, samt bli en kilde til å gi verdifull innsats med vår emne setter eksperter. For å skaffe seg en helhetlig tilnærming i våre tiltak, samarbeider vi med:

 • Akademiske institusjoner som universiteter, høgskoler og læringssentre.
 • Kommersielle organisasjoner som sentralbanker, finansinstitusjoner, konsulent- og opplæringsinstitusjon; og andre organisasjoner som ser på islamsk finans som et alternativ. bank, forsikring og finansielle enheter og selskaper.


Diverse fellesskap

Den internasjonale appellen til INCEIF programmene har tiltrukket studenter i alle aldre, trosretninger og sosioøkonomiske bakgrunner fra over 80 land, og skaper et variert campussamfunn.

Knowledge Management Center (KMC)

KMC tilbyr ressurser og tjenester for å støtte INCEIF undervisning, læring og forskning. Bibliotekets samling omfatter ressurser fra både islamsk og konvensjonell økonomi. INCEIF Knowledge Management Portal gir deg tilgang til bredformat informasjon og muliggjør deling av islamsk finansiell forskningsutgang, bransjens innsikt og erfaring

 • Fasiliteter - Self-Check Kiosk, Bookdrop Machine, Study Area, Diskusjon Lounge, Database Room, Workstations, Fotokopiering / Utskrift / Skanning Maskin og Wifi.
 • Tjenester - 24/7-tilgang, Informasjonssøk Assistance, KMC Kundeservice Hub, Låning / Retur / Fornyelse av bøker, Workshop / Treningsøkter, Dokumentløsning (binding, skanning, laminering), Dokumentleveringsservice og Interbibliotekslån.


For mer informasjon om INCEIF

www. INCEIF .org

Steder

Kuala Lumpur

INCEIF - The Global University Of Islamic Finance

Address
Lorong Universiti A ,
59100 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Telefon
+60 3-7651 4000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss