University For Information Science And Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fullført videregående skole og tenker på et universitet for å delta? Vel da er du på rett sted!

The University of Information Science and Technology, "St. Paul apostelen" (Uist) er en av de mest innbydende universiteter i Makedonia. Med en dedikert stab og administrasjon, alle studenter som deltar Uist la den følelsen som de har en ny familie. Uist flerkulturelle studentmassen er veldig tydelig spesielt under den årlige kultur Dager som utstillingsvindu rikdom og arv av kulturer i UNIVE | rsity. Ta en titt på International Corner, og du vil se selv.

Uist har sterke akademiske røtter som er vist gjennom sin kunnskapsrike studenter og vitenskapelig ansatte. De fleste klassene er organisert i små studentgrupper som hjelpemidler i å sørge for at professorene er i stand til å overføre så mye informasjon som trengs samtidig møte den enkelte elevenes behov. Dette legger til personlig akademisk tilnærming og behandling som elevene får på dette høyt nivå utdanningsinstitusjon. Alle klasser er delt mellom undervisnings / teoretiske økter og tutorial / laboratorie økter.

Gjør deg klar til å investere i fremtiden og åpne dine egne dører til verdensklasse utdanning som sikrer stor suksess i din fremtidige karrieremuligheter. Uist har vært skreddersydd for å støtte enhver student å strekke seg etter sine drømmer. Logg inn til din fremtid!

Sjekk vilkårene og vilkårene for å få stipend for å studere på Uist.

Ohrid

Ohrid er en av de eldste bosetningene i Europa. Det er en turistiske, kulturelle og åndelige sentrum av Makedonia. Plassert på bredden av innsjøen Ohrid, som er anslått til å være om lag 3 millioner gammel og er en av de eldste innsjøer i verden, byen Ohrid sammen med innsjøen er plassert på listen over UNESCOs verdensarvliste. Ohrid har fordelene av en moderne by med strålende fortid og rik kultur i en virkelig idylliske omgivelser. Det er en blanding av historie og moderne liv. Ohrid har du en mulighet for opphold og studier i et sunt miljø full av tradisjoner og kulturelle verdier. Sin hyggelige naturmiljøet er krysses med moderne sosiale og kulturelle livsstil.

En fullt stipend vil bli delt ut til en kandidat fra hver av de kvalifiserte landene: Republic of Azerbaijan, Folkets demokratiske republikken Algerie, Republic of Angola, Republikken Armenia, De forente arabiske emirater, Barbados, Bosnia og Hercegovina, Føderale republikken Brasil, Republikken fra Burundi, Republikken Kamerun, Folkerepublikken Kina, Republikken Kroatia, Tsjekkia, republikken Egypt, Republikken Estland, føderale demokratiske republikken Etiopia, Gabonese republikk, Republikken Ghana, Georgia, staten Israel, Republic of India, Republic of Indonesia, Japan, Republikken Kasakhstan, State of Kuwait, Lao Folkets demokratiske republikk, Republikken Latvia, libanesiske republikk, Republikken Litauens, Malaysia, Riket Marokko, Republikken Moldova, Mongolia, Republikken Namibia, Sultanatet Oman, islamske republikken Pakistan, Palestina, Portugal, Republikken Polen, State of Qatar, Romania, Russland, Saudi-Arabia, Slovakia, Republikken Slovenia, Kongeriket Spania, Den demokratiske sosialistiske republikken Sri Lanka, USA, Storbritannia av Thailand, Tanzania, Tunisia, Republic of Uzbekistan, Ukraina, sosialistiske republikk Vietnam, Republikken Ungarn, arabiske republikken Zambia og Organisasjonen av amerikanske stater. Stipendet gir for:

fulle skolepenger; visum og oppholdstillatelse avgifter returluft fare fra søkerens hjemland; overnatting og mat (full pensjon) ved Universitetet dorm "Nikola Karev" i Ohrid, Republikken Makedonia; en månedlig kvote på 5000 MKD (ca. 82 EUR); Fristen for innlevering av søknader er 31 juli 2015

Vennligst be om mer informasjon om stipend til utenlandske studenter.

Steder

Ohrid

University for Information Science and Technology

Address
Partizanska bb
6000 Ohrid, Ohrid kommune, Republikken Makedonia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss