Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Eastern Mediterranean University er den største universitet på øya Kypros. Universitetet har sine røtter i Higher Technological Institute, en yrkesopplæring college etablert i 1979. EMU ble grunnlagt i 1986 og i løpet av samme år Fakultet for økonomi og ledelse åpnet dørene for studenter melde i de to studieprogrammer of Business Administration og økonomi. I 25 år har våre studenttallet vokst fra 40 til mer enn 2000 med 16 Undergraduate, 6 Masters og 4 doktorgradsprogrammer tilbys direkte av vårt fakultet eller ved School of Applied Disciplines delingen av vårt fakultet. Våre studenter er ca 10% lokale, 45% fra Midtøsten, Afrika, Sentral-Asia, og på Balkan og en annen 45% fra Tyrkia. Vi ansetter 45 heltids fakultetet medlemmer, 14 deltid fakultetet og 22 forskningsassistenter.

Den Fakultet for økonomi og ledelse er den ledende akademiske senter i samfunnsfag i Nord-Kypros. Vi er stolte av de høye faglige standarder vi opprettholder samtidig opprettholde en student-vennlig miljø. Våre kandidater hovedsakelig forfølge karrierer i anerkjente firmaer, mens noen går til videre akademiske studier. Fakultetet medlemmer er godt kvalifisert med doktorgrader fra anerkjente universiteter. De forblir gjeldende i deres undervisningsfelt gjennom forskning og publikasjoner i topp vitenskapelige tidsskrifter. Våre fakultetet medlemmer jevnlig konsultert i media og av offentlige og private organisasjoner som myndighetene i sine felt. Vi kjører også flere samarbeidsprosjekter med de Chambers of Commerce and Industry og andre interessenter.

I tillegg til vårt medlemskap i AACSB International, er vårt fakultet også medlem av European Foundation for Management Development (EFMD), og av den europeiske Consortium for Political forskning (ECPR). Vi har blitt kåret som en av de beste 1000 handelshøyskoler i verden av Eduniversal, en pedagogisk konsulentfirma basert i Frankrike. De Webometrics Ranking produsert av Cybermetrics Lab, en enhet av den spanske National Research Council (CSIC), har den største offentlige forskningsorgan i Spania kunngjorde at våre lærere rangerer tredje blant tyrkiske handelshøyskoler, 14. blant skolene i Midtøsten, 155. blant skoler i Asia og tre hundre og tjueniende blant skoler i Europa.

Ligger i havnebyen Gazimagusa, i nærheten av noen fantastiske naturlige og historiske steder, når EMU ut til verdenssamfunnet gjennom internasjonale konferanser og forskningssentre. Vi har nylig vertskap for en rekke svært vellykkede internasjonale konferanser i entreprenørskap, bank og finans og økonomi som tiltrakk et stort antall deltakere fra ulike universiteter rundt om i verden. Vi har også inngått en avtale med Warwick Manufacturing Group of Warwick University tilbyr Master of Engineering Management og Master of Supply Chain Management på vår campus i samarbeid med oss.

Våre kurs er støttet av en online Course Management System som er svært mye brukt av lærere og studenter og håndterer over 7000 opplastinger og nedlastinger per dag. Vi har sluttet seg til SAP universitetet Alliance program, og vi planlegger å integrere ulike moduler av programvaren inn i læreplanen vår.

Fakultet Mission

Fakultet for økonomi og ledelse er først og fremst opptatt av å levere høy kvalitet på opplæringen for elever i det østlige Middelhavet, samt i de tilstøtende regioner med vekt på forskning om problemene i disse regionene supplert med service til samfunnet.

Steder

Den tyrkiske republikken Nord-Kypros

Eastern Mediterranean University Faculty of Business & Economics

Address
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Northern Cyprus
via Mersin 10, Turkey

Den tyrkiske republikken Nord-Kypros, Kypros
Telefon
+90 392 630 1281

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss