SHU-UTS SILC Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

World Class Utdanning på SHU-UTS SILC Business School

Co-grunnlagt av Shanghai University (SHU) og University of Technology Sydney (UTS) i 1994, SHU-UTS SILC Business School (SILC) var en av de tidligste kinesisk-utenlandske joint handelshøyskolene i Kina. Skolen ble grunnlagt i tråd med forskrift av Folkerepublikken Kina på kinesisk-utenlandske samarbeid i Kjøre skoler. Ved å tillate etablering av Sino-utenlandske utdannings joint ventures og programmer, Kunnskapsdepartementet tar sikte på å innføre internasjonale utdanningsressurser av høy kvalitet, lære filosofi, system og drift av utenlandske universiteter, fremme reform av universiteter i Kina, og etter hvert bygge verden -klassen kinesiske universiteter.

Da skolen ble grunnlagt i 1994, er det bare tilbys engelsk språkkurs og diplom programmer innført fra UTS: insearch. UTS: insearch er en privat høyere utdanning leverandør eies av UTS. Det tilbyr akademiske engelske programmer og UTS Foundation Studies. UTS: insearch diplom kandidater er kvalifisert for direkte oppføring i det andre året av en UTS grad.

Skolen begynte å tilby sin første SHU universitet, Bachelor of Economics (hovedfag i internasjonal økonomi og handel), i 1998. To år senere, den andre SHU universitet - Bachelor of Management med to majors (Business Administration and Information Management og Information Systems) - påbegynt. De to universitetene besluttet å ta sitt samarbeid til neste nivå. Som et resultat ble UTS Bachelor of Business Program introdusert til skolen fra UTS Business School. Påbegynt i 2002, er Bachelor of Business Program en UTS offshore program i samsvar med UTS retningslinjer og standarder. Programmet består av tre komponenter - insearch diplom program, 8 UTS sentrale kurs, og 8 SHU kurs. SHU og UTS anerkjenner hverandres studiepoeng. Studenter i programmet er tildelt en UTS bachelorgrad ved eksamen.

SHU-UTS102

Som en annen co-grunnlegger og foreldre universitetet i skolen, tar SHU sentralisert styring av alle skoler, inkludert SHU-UTS SILC Business School. Skolen må være i samsvar med forskrifter fastsatt av MOE og SHU, men nyter autonomi i fakultetet rekruttering, økonomi drift og styring. The School er styrt av et styre sammensatt av presidentene i SHU og UTS, dekanene av School og UTS Business School, og andre medlemmer. Dekan er ansvarlig for driften av skolen. Styret har ansvar for strategisk planlegging og andre viktige avgjørelser.

I 2006 valgte Shanghai Municipal Education Commission det som pilotskole for å motta kvalitet akkreditering, slik at det ikke bare den første kinesisk-utenlandske joint handelshøyskole å motta slik akkreditering av en statsautorisert revisjons organisasjon, men også den første skolen for å gå gjennom akkrediteringsprosessen. I 2009 ble skolen tildelt "en av de ti beste pedagogiske joint ventures" av China Education Web. I fire år på rad, mellom 2010 og 2013, ble skolen tildelt "ti pedagogiske joint ventures med beste merke" av www.sina.com.cn, en av de mest fremtredende kinesiske portalen nettsteder. I 2014 ble skolen tildelt "Kinas mest innflytelsesrike pedagogiske joint venture" av Xinhua Net. I 2015 ble skolen tildelt "Model School of kinesisk-utenlandske Cooperation" av Shanghai Municipal Government.

SILC101

Steder

Shanghai

Address
99 Shangda Road
BaoShan District

200444 Shanghai, Shanghai, Kina

Akkrediteringer

AACSB Accredited