Les den offisielle beskrivelsen

Instituttet utfører forskning, opplæring og undervisning innen industriell ingeniørfag, særlig innen mekanikk, mekatronikk, materialteknikk, elektroniske og mikroelektronikksystemer, ledelsesinformasjonssystemer og optimaliseringsmetoder og -modeller for å støtte beslutningstaking.

Forskningsmålene i avdelingen tar hensyn til strukturen av materialer; deres funksjoner og applikasjoner; nye materialer og teknologier; Automatisering systemer av prosesser og maskiner; energiproduksjon og lagring; design og implementering av mekaniske / elektroniske integrerte enheter, med spesifikke funksjoner i innovative applikasjoner; optimalisering av produkter og prosesser.

Instituttet samarbeider med ulike nasjonale og internasjonale forskningsinstitusjoner, og er engasjert i grunnleggende og anvendte forskningsprosjekter med sterk tilknytning til industrien.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Materialteknikk: Biomaterialer og biomedisinske teknologier, Belegg og overflatebehandlinger, Korrosjon og slitasje, Eksperimentell karakterisering og numerisk modellerin ... [+]

PhD PROGRAM I MATERIALER, MEKATRONIKK OG SYSTEMS INGINEERING Kunngjøring av UTVALG: 35 th syklus - Studere i 2019/2020

ANDRE RING 2019

DATO FOR PROGRAMMER: 22 AUGUST 2019, timer. Kl. 16.00 (2 GMT) Link til programmet på linje

Under fyllingen av søknaden må kandidatene velge hvilket forskningsområde (er) (maks 2, som angir preferansearrangementet) de er interessert i å søke om.

Søknader om denne andre samtale vil også bli akseptert av deltakerne i første samtale, men de som vil vinne både i valg av første samtale og i andre, vil automatisk bli fjernet fra det andre siden gevinsten på første anrop anses som førstevalg for kandidaten og derfor bindende

Stillinger og stipend er tilgjengelig på 2 forskjellige forskningsområder:... [-]

Italia Povo
November 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Italia