Scuola Superiore Sant'Anna

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Scuola Superiore Sant'Anna ble grunnlagt i 1987 ved sammenslåing to høgskoler: Pacinotti College og College of Medical Law. Det er et offentlig universitet hvor fortjeneste og talent teller. Dyktighet i utdanning og forskning, internasjonalisering, samhandling med arbeidsmarkedet - dette er målene i Scuola Superiore Sant'Anna, som tilbyr opplæring og praktisk kurs i økonomi og økonomistyring Science, Law Science, statsvitenskap, Agricultural Science og bioteknologi, medisinsk vitenskap, og Industrial and Information Engineering. Scuola Superiore Sant'Anna er et vitenskapelig samfunn der vitenskapelig ansatte og forskere samhandle med elevene gjennom en kontinuerlig utveksling av kulturelle og intellektuelle ideer.

Akkreditering og akademiske bevis

Som et offentlig universitet, er Scuola Superiore Sant'Anna akkreditert av den italienske regjeringen gjennom Kunnskapsdepartementet, Universitetet og forskningsdepartementet.

Scuola Superiore Sant'Anna i verden

Forskning utført ved Scuola Superiore Sant'Anna har ført til et økende antall toppnivå internasjonalt samarbeid. I tillegg har flere avtaler er etablert mellom Scuola Superiore Sant'Anna og ulike utenlandske universiteter som fører til utvikling av internasjonale master kurs, seminarer og kongresser, samt utveksling av studenter, professorer og forskere. Scuola Superiore Sant'Anna har også lykkes gjennomført avanserte former for vitenskapelig og teknologisk samarbeid, skape Joint Research Laboratories med universiteter og forskningssentre i utlandet.

internasjonale relasjoner

En av de viktigste prioriteringene i Scuola Superiore Sant'Anna er internasjonalisering, noe som gjelder både læreplaner og forskningssamarbeid. Den internasjonale profilen ved Scuola Superiore Sant'Anna er dokumentert av den høye andelen av studenter fra utenfor Italia.

Det Scuola tilbyr doktorgradsprogrammer og internasjonale doktor åpne for italienerne, europeiske og ikke-europeiske borgere og grad kurs i samarbeid med både italienske og utenlandske universiteter for både italienske og utenlandske studenter.

De internasjonale programmene omfatter International Masters, hvorav en Erasmus Mundus-programmet.

Den Scuola Superiore Sant'Anna internasjonale relasjoner er organisert gjennom internasjonale konvensjoner med prestisjetunge universiteter og forskningssentre. Disse inkluderer de fleste vitenskapelige felt, og involvere undervisning, forskning og studentmobilitet.

Scuola Superiore Sant'Anna fremmer internasjonalisering ved å oppfordre sine studenter å studere i utlandet med sommerskoler og langsiktige praksisplasser.

Beliggenhet

De viktigste bygningene i Scuola Superiore Sant'Anna ligger i hjertet av Pisa, innenfor en fjortende århundre benediktinerkloster som har blitt fullstendig restaurert og omgjort til et moderne campus: det består av to hovedforelesningssaler, bibliotek, et språklaboratorium, mange administrative kontorer og lærere, en pc rom og flere undergraduate residence halls. Scuola Superiore Sant'Anna eier også andre bygninger som huset institutter og de mange laboratorier, forskningssentre og administrativt ansatte.

Steder

Pisa

SSSUP

Address
Piazza Martiri della Libertà,
33 - 56127 Pisa, Toscana, Italia
Telefon
+39 050 883111