Les den offisielle beskrivelsen

Den Scuola Superiore Sant'Anna ble grunnlagt i 1987 ved sammenslåing to høgskoler: Pacinotti College og College of Medical Law. Det er et offentlig universitet hvor fortjeneste og talent teller. Dyktighet i utdanning og forskning, internasjonalisering, samhandling med arbeidsmarkedet - dette er målene i Scuola Superiore Sant'Anna, som tilbyr opplæring og praktisk kurs i økonomi og økonomistyring Science, Law Science, statsvitenskap, Agricultural Science og bioteknologi, medisinsk vitenskap, og Industrial and Information Engineering. Scuola Superiore Sant'Anna er et vitenskapelig samfunn der vitenskapelig ansatte og forskere samhandle med elevene gjennom en kontinuerlig utveksling av kulturelle og intellektuelle ideer.

Akkreditering og akademiske bevis

Som et offentlig universitet, er Scuola Superiore Sant'Anna akkreditert av den italienske regjeringen gjennom Kunnskapsdepartementet, Universitetet og forskningsdepartementet.

Scuola Superiore Sant'Anna i verden

Forskning utført ved Scuola Superiore Sant'Anna har ført til et økende antall toppnivå internasjonalt samarbeid. I tillegg har flere avtaler er etablert mellom Scuola Superiore Sant'Anna og ulike utenlandske universiteter som fører til utvikling av internasjonale master kurs, seminarer og kongresser, samt utveksling av studenter, professorer og forskere. Scuola Superiore Sant'Anna har også lykkes gjennomført avanserte former for vitenskapelig og teknologisk samarbeid, skape Joint Research Laboratories med universiteter og forskningssentre i utlandet.

internasjonale relasjoner

En av de viktigste prioriteringene i Scuola Superiore Sant'Anna er internasjonalisering, noe som gjelder både læreplaner og forskningssamarbeid. Den internasjonale profilen ved Scuola Superiore Sant'Anna er dokumentert av den høye andelen av studenter fra utenfor Italia.

Det Scuola tilbyr doktorgradsprogrammer og internasjonale doktor åpne for italienerne, europeiske og ikke-europeiske borgere og grad kurs i samarbeid med både italienske og utenlandske universiteter for både italienske og utenlandske studenter.

De internasjonale programmene omfatter International Masters, hvorav en Erasmus Mundus-programmet.

Den Scuola Superiore Sant'Anna internasjonale relasjoner er organisert gjennom internasjonale konvensjoner med prestisjetunge universiteter og forskningssentre. Disse inkluderer de fleste vitenskapelige felt, og involvere undervisning, forskning og studentmobilitet.

Scuola Superiore Sant'Anna fremmer internasjonalisering ved å oppfordre sine studenter å studere i utlandet med sommerskoler og langsiktige praksisplasser.

Beliggenhet

De viktigste bygningene i Scuola Superiore Sant'Anna ligger i hjertet av Pisa, innenfor en fjortende århundre benediktinerkloster som har blitt fullstendig restaurert og omgjort til et moderne campus: det består av to hovedforelesningssaler, bibliotek, et språklaboratorium, mange administrative kontorer og lærere, en pc rom og flere undergraduate residence halls. Scuola Superiore Sant'Anna eier også andre bygninger som huset institutter og de mange laboratorier, forskningssentre og administrativt ansatte.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Scuola Superiore Sant'Anna

Den internasjonale Ph.D. Programme in Agrobiodiversity er rettet mot forbedring av menneskelige ressurs kapasiteter i bruk og forvaltning av genetisk variasjon i landbruk ... [+]

Den International Ph.D. Programme in Agrobiodiversity er rettet mot forbedring av menneskelige ressurs kapasiteter i bruk og forvaltning av genetisk variasjon i landbruket og naturlige systemer, for å forbedre bærekraften i jordbrukssystemer og bevaring av genetiske ressurser for velvære for nåværende og fremtidige generasjoner.

Programmet er strukturert i to læreplaner:

Pensum A - plantegenetiske ressurser; Pensum B - Funksjonell biologisk mangfold i agroøkosystemer.

Forskningsområder vil omfatte analyse av:

Genetisk variasjon i enkeltgener og hele genomer fra landbruk og skogbruk planter og deres ville slektninger; - Mekanismer som styrer variasjon i gener og / eller grupper av gener, som de som er involvert i motstand mot patogener og / eller skadedyr og toleranse for miljøfaktorer; - Rollen som funksjonell biodiversitet i å opprettholde genetisk mangfold, inkludert evolusjon og co-evolusjon av skadedyr / patogener og vertsplanter; - Rollen som funksjonelle mangfold, inkludert interaksjoner mellom skadedyr / patogener / ugress og tamme / frivillig / ville planter, i agroøkosystemet helse; - Plant og avling fysiologi, inkludert plantestressfysiologi og post-harvest fysiologi: - Alternativer for å anvende ervervet kunnskap, som en forutsetning for avling forbedring, plantevern, bærekraftig avling / agroskogbruk ledelse og multifunksjonell arealbruk. ... [-]
Italia Pisa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Den internasjonale Ph.D. in Management er delt inn i to forskjellige læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management". ... [+]

Skriftlig eksamen: 25 mai 2015 (EU-borgere)

Vurdering av titler: 3 juni 2015 (EU og ikke-EU-borgere)

Intervju: 8 juni 2015 (EU-borgere) The Internasjonale Ph.D. i ledelse er delt inn i to ulike læreplaner: "Innovasjon, bærekraft og helse" og "Endring og kompleksitet Management".

Ph.D. studenter fra begge vil følge de samme forelesningene i Pisa for det første året. Studenter innen læreplanen i "Endring og kompleksitet Management" vil følge de andre årskurs i L'Aquila.

Den pensum i Innovasjon, bærekraft og Healthcare avtaler med de viktigste ledelse emner som karakteriserer aktuelle forskningsaktiviteter. Særlig vekt er gitt til:

styring av innovasjonsprosesser og den internasjonale konkurranseevnen til bedrifter, institusjoner, så vel som lokale, regionale og nasjonale systemer; forvaltningen av bærekraft i offentlige institusjoner, private bedrifter og brede territorium områder spesielt fokus på miljøpolitikk, fornybar energikilder utvikling og kvalitet evaluering av mat og reiselivsnæringen kjeden; forvaltning av helsetjenester, ment som utvikling av modeller og verktøy for styring, for å støtte de fagene som er involvert i helsevesenet i ferd med ledelse og innovasjon av sosial velferd assistanse og ytelse evaluering. ... [-]
Italia Pisa L'Aquila
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Den internasjonale doktorgradsstudiet i Emerging Digital Technologies er en full-time, obligatorisk oppmøte, treårig boligprogram med sterkt tverrfaglig konnotasjon, som ... [+]

Søknadsfrist: 30 juni 2015

Offentliggjøring av listen over de som er valgt for intervju: av 16 juli 2015

Intervjuer: fra 20 til 24 juli 2015 The International doktorgradsstudiet i Emerging Digital Technologies er en full-time, obligatorisk oppmøte, treårig bolig program med svært tverrfaglig konnotasjon, som involverer strukturerte kurs og veiledet forskning gir en original avhandling som skal diskuteres i en offentlig eksamen. Studentene kan spesialisere seg i ett av følgende læreplaner:

Embedded Systems, med vekt på sanntidssystemer og ressursforvaltning. Perceptual Robotics, med vekt på telerobotics, kognitive robotikk og virtuelle miljøer. Fotoniske Technologies, spesielt henvise til fotoniske integrerte kretser, sensorer, kommunikasjon og nettverk. Kandidater som innehar en Master of Science (MSc) eller lignende faglig kompetanse hentes fra utlandet kan ta del i utvelgelsesprosessen for opptak til kurset. ... [-]
Italia Pisa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Den internasjonale doktorgradsutdanning i økonomi er en fire-årig program designet for høyt kvalifiserte og motiverte studenter som ønsker å tilegne seg den forskning og ... [+]

Fellesskap tilbys ved Scuola Superiore Sant'Anna og ved Universitetet i Strasbourg, Frankrike

Den International doktorgradsutdanning i økonomi er en fire-årig program designet for høyt kvalifiserte og motiverte studenter som ønsker å tilegne seg den forskning og analytiske ferdigheter i det internasjonale fagmiljøet i økonomi. Det er utformet for studenter som søker jobber i akademia så vel som de som ønsker å tilegne seg ferdighetene til faglig akademisk forskning for å arbeide i offentlige etater, finansinstitusjoner, internasjonale organisasjoner, private selskaper.

Studentene vil bli tilbudt ett års intensiv kurs arbeid av en internasjonal fakultet består av både fast ansatte Scuola Superiore Sant'Anna og en stor gruppe av Visiting Scholars, og vil deretter gå videre til veiledet forskningsarbeid, som gir en original avhandling som skal diskuteres i en avsluttende, offentlig eksamen. Det forventes at studentene skal produsere artikler publiserbare i internasjonale tidsskrifter.... [-]

Italia Pisa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Ph.D. Programme in "Agrobiosciences" er et treårig program preget av en tverrfaglig konnotasjon og designet for høyt kvalifiserte og motiverte studenter som ønsker å tile ... [+]

Den Ph.D. Programme in "Agrobiosciences" er et treårig program preget av en tverrfaglig konnotasjoner og designet for høyt kvalifiserte og motiverte studenter som ønsker å tilegne seg den forskning og analytiske ferdigheter av det internasjonale fagmiljøet og å tilegne seg ferdighetene til faglig akademisk forskning for å arbeide i offentlige etater, finansinstitusjoner , internasjonale organisasjoner, private selskaper i økonomi.

Ph.D. Programme in "Agrobiosciences" består i følgende læreplaner:

Genomikk og Crop Science (Plant Biotechnology, Plant Genetics, plantefysiologi, Plant Genomics, Crop Sciences, avanserte teknologier i hagebruk, produksjons Crop og kvalitet) Landbruk, Miljø og Landskap (Multifunksjonell og bærekraftig jordbruk, Organisk og integrert jordbruk, Jordbruk og kvalitet ; agroøkosystemet ledelse og funksjonell biodiversitet, Landscape agronomi, multicriteria analyse av mat og non-food beskjæring systemer, Agro-så miljøvennlig sammenligning av beskjæring systemer, Landbruk-territoriet-liggende) Det tas opp studenter til tre år Ph.D. i Agrobiosciences videre til en vellykket opptaksprøver. Kvalifiserte søkere må ha en Master of Science (M.Sc.) grad eller tilsvarende tittel.... [-]

Italia Pisa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Ph.D. Programmet i BioRobotics tar sikte på å utdanne høyt kompetente forskere med potensial til å være ledere i dette området. Studentene vil bli utdannet i et stimulere ... [+]

Den Ph.D. program i BioRobotics tar sikte på å utdanne høyt kompetente forskere med potensial til å bli ledere i dette området. Studentene vil bli utdannet i et stimulerende og tverrfaglig miljø, både gjennom høye nivå kurs og gjennom en krevende, kreativt og originalt forskningsarbeid. Doktorgradsprosjekter skal gjennomføres på i meget godt utstyrt, state-of-the-art laboratorier (i slike felt som bio-robotikk, mikro- og nano-teknologi, Biomimetics, protetikk) og gjennom personlig og teamarbeid utført under oppsyn av en engasjert på heltid fakultetet.

Studentene vil undersøke hvordan biologiske systemer fungerer fra et ingeniør synspunkt, og vil gjøre bruk av slik kunnskap for å forfølge utfordrende forskningsprosjekter rettet mot modellering, designe og bygge nye komponenter og systemer for biomedisinske applikasjoner, for eksempel kirurgi og rehabilitering. Prestasjonene til elevene vil bli vurdert av antall artikler publisert i fagfellevurderte internasjonale tidsskrifter og med antall patenter som er registrert. ... [-]

Italia Pisa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Scuola Superiore Sant'Anna

Ph.D. Programme in "Politikk, menneskerettigheter og bærekraft" er et treårig bolig program preget av en tverrfaglig tilnærming til faget og ved vekt på aktuelle problems ... [+]

I tillegg til stipend fastsatt i samtalen for opptak, finansierer BV TECH SpA en treårig fellesskap innenfor rammen av Ph.D. i politikk, menneskerettigheter og bærekraft - Forskningsområde: International Law, Landbruks Law. Kandidaten skal fokusere hans / hennes forskningsprosjekt på temaet "National Security, forsvarsminister og Cyber ​​Warfare:. Critical Infrastructures Beskyttelse mot cyber trusler i Italia og dets brede strategiske og politiske implikasjoner i den internasjonale arena"

Forskningen bør ta opp temaet i cyberspace som femte dimensjonen av konflikten i de strategiske dynamikken i internasjonale relasjoner, med særlig fokus på de italienske nasjonale forsvars- og sikkerhetsstrategier. Ved å ta i behørig hensyn tiltakene som fremmes av andre medlemmer av det internasjonale samfunnet i feltet av cyber-sikkerhet, bør forskningen undersøke de strategiske implikasjonene generert av politikk og tiltak vedtatt av Italia for å forebygge, beskytte og svare på cyber-angrep mot nasjonal kritisk infrastruktur. Studien bør også undersøke hvilken rolle, eller som kan bli spilt, ved privat sektor til å motvirke cyber trusler. Forskningen skal resultere i definisjonen av et sett med anbefalinger for å designe og bygge en integrert og helhetlig italiensk nasjonalt cyberforsvar og sikkerhetsmodell.... [-]

Italia Pisa
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Scuola Superiore Sant'Anna

Sant'Anna Interviewing Sidney Winter

Winter Event AMMISA Scuola Superiore Sant'anna di Pisa