Les den offisielle beskrivelsen

om Sissa

En skole der trening betyr forskning

Sissa, International School for Advanced Studies, ble grunnlagt i 1978 og er en vitenskapelig kompetansesenter innenfor det nasjonale og internasjonale akademiske scene. Ligger i Italia, i byen Trieste, og har 67 professorer, ca 130 postdoktorer, 245 doktorgradsstudenter og 95 teknisk administrativt ansatte. Ligger på den naturskjønne Karst høyereliggende, er skolen omgitt av en 25 mål stor park, og tilbyr en fantastisk utsikt over Gulf of Trieste.

De tre viktigste forskningsområdene Sissa er Fysikk, nevrovitenskap og matematikk.

Alt det vitenskapelige arbeidet utført av Sissa forskere publiseres jevnlig i ledende internasjonale tidsskrifter med høy impact factor, og ofte i de mest prestisjetunge vitenskapelige tidsskrifter som Nature og Science. Skolen har også utarbeidet over 150 samarbeidsavtaler med verdens ledende skoler og forskningsinstitutter.

Kvalitetsnivået på forskningen blir ytterligere bekreftet av det faktum at innen konkurransedyktige feltet europeiske finansieringsordninger Sissa innehar topplasseringen blant italienske vitenskapelige institutter i form av forskningsmidler oppnådd i forhold til antall forskere og professorer. Slikt lederskap bør også ses i forhold til Sissa evne til å skaffe finansiering, både fra privat og offentlig sektor, for eksempel SIR og PRIN.

Som for den nasjonale vurdering av forskningskvalitet som involverer alle universiteter og vitenskapelige institutter, Sissa fikk toppkarakter i matematikk og nevrovitenskap, og kom først blant mellomstore avdelinger innen naturvitenskap.

Fasiliteter

Takket være sin enestående beliggenhet i det uberørte landskapet i Trieste Karst, er den fantastiske parken rundt skolen et herlig sted å gå turer og å nyte utsikten over byen og på Trieste-bukten.

På Sissa campus kan du finne noen fasiliteter, slik som teater / auditorium, treningsstudio og mye mer, noe som vil gjøre ditt opphold i skolen enda mer behagelig.

Alle studenter og forskere har også rett til å bruke fasiliteter som er svært viktig for deres arbeid. En av disse fasilitetene er biblioteket, som gir tilgang til alle de viktigste vitenskapelige publikasjoner dekker alle fagmiljøer ved Sissa. På campus, tidsskrifter er også fritt tilgjengelig på nettet i sin elektronisk versjon.

Research Laboratories

For deres forskningsaktiviteter, kan de eksperimentelle gruppene av Sissa bruke flere laboratorier. De nevrobiologi laboratorier bruke avanserte verktøy for fysiologisk forskning, DNA sekvens analysator, og molekylærbiologi instrumentering. Dette området bruker også avanserte datamaskiner og programvare for molekylær modellering, og for studiet av hybrid bio-elektronisk utstyr. Avanserte typer programvare for studiet av biologi-inspirerte maskinsyn er i bruk. Mikroskopet fasilitetene på nevrobiologi området er: et elektronmikroskop, to confocal mikroskoper og mange fluorescensmikroskoper.

De av fasiliteter Kognitiv nevrovitenskap laboratorier er: test hytter for psycholinguistic forsøk med voksne og barn ved hjelp av avansert kunstig tale; en virtuell teater for å presentere visuelle scener for å teste tankegang hos barn; høy tetthet fremkalt potensial opptak for å gjennomføre neuroimaging på barn og voksne; en nevropsykologi laboratorium utstyrt for transcranical magnetisk stimulering. Andre metodiske høydepunkter inkluderer den taktile persepsjon laboratorium, som undersøker nevronale grunnlag av sensasjon ved hjelp av en 100-microelectrode matrise implantert i hjernebarken; denne gruppen overvåker også neuronal aktivitet underliggende perseptuelle beslutninger i oppføre dyr.

Informasjonsteknologi og IT-tjenesten

Enorme ressurser for vitenskapelig databehandling er tilgjengelig på Sissa. Tjenestene inkluderer e-post, web hosting, distribuerte filsystemer, trådløs og eksterne Internett-tilgang, kursmateriell og forskning og høy ytelse databehandling fasiliteter. Sissa opprettholder et stort antall innbyrdes forbundne tallknusende servere som kommuniserer med hverandre.

Sissa er koblet til GARR, den italienske forskningsnettverk, og kommuniserer med de viktigste nasjonale og internasjonale super-datasentre.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

International School for Advanced Studies (SISSA)

The International School for Advanced Studies (Sissa), International Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), Universitetet i Trieste og University of Udine t ... [+]

The International School for Advanced Studies (Sissa), International Center for Genetic Engineering Bioteknologi (ICGEB), Universitetet i Trieste og University of Udine tilby et nytt Joint PhD-programmet i Molecular Biology (jumbo).

Den viktigste misjon jumbo er å trene entusiastiske unge forskere fra utviklede og utviklingsland til å bruke avanserte molekylærbiologiske verktøy med en dypere forståelse av sine vitenskapelige og tekniske muligheter og begrensninger. Studenter som fullfører dette PhD programmet vil ha en solid bakgrunn i de ulike aspekter av molekylærbiologi og tilhørende metodikk, inkludert bioinformatikk og strukturell biologi, for å effektivt utnytte ny funksjonalitet for vitenskapelig og teknisk forskning. Studentene vil ha nytte av å motta sin opplæring i molekylær biologi i den aktive og spennende forskningsmiljø av de fire prestisjetunge institusjoner.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Det har aldri vært en bedre tid til å jobbe i astrofysikk, et levende og konkurransedyktig disiplin i grensesprengende forskning. Søkere til ph.d.-programmet i astrofysik ... [+]

Det har aldri vært en bedre tid til å jobbe i astrofysikk, et levende og konkurransedyktig disiplin i grensesprengende forskning.

Søkere til ph.d.-programmet i astrofysikk vil først bli vurdert på grunnlag av deres CV og attester. En rekke kandidater vil bli innkalt til intervju på en av de to annonserte datoer.

Doktorgrads Kurset består av tre til fire år med studier og forskning. Første års studenter er pålagt å delta på flere kurs som spenner over en periode fra november til mai, og for å ta eksamen i et utvalg av disse kursene. I begynnelsen av det første året, blir elevene tildelt en veileder, en Sissa medarbeider som vil gi dem råd om hvordan du velger eksamener og vil gi veiledning om hvordan du velger et forskningsprosjekt for sin doktorgradsavhandling. Etter gjennomføringen av kurs, vil studentene begynne å jobbe på sitt forskningsprosjekt under veiledning av en eller flere Sissa ansatte.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Astrofysikk representerer en av de fremragende interesser Sissa og har blitt utpekt som et av de områdene som Sissa vil ytterligere styrke i nær fremtid. Det er et ungt o ... [+]

Astrofysikk representerer en av de fremragende interesser Sissa og har blitt utpekt som et av de områdene som Sissa vil ytterligere styrke i nær fremtid. Det er et ungt og tverrfaglig felt, ved grensen mellom astrofysikk, kosmologi og partikkelfysikk, ta opp noen av de mest presserende og fundamentale spørsmål i Science i dag, for eksempel forståelsen av tyngdekraften, forklarer opprinnelsen og utviklingen av universet og identifisere innholdet i sine bestanddeler, inkludert mørk materie og mørk energi.

De siste årene har feltet har vært vitne til en rask vekst, også i forbindelse med vell av nye data og de rike eksperimentelle programmer i fremgang. Fokus på Sissa er å koble nye innsikter som tilbys av disse spennende fenomenologiske utviklingen i forkant av den teoretiske forskning på feltet.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Forstå virkemåte av levende organismer og myke materie systemer fra de grunnleggende ligninger herskende dynamikken i atomer og molekyler ble ansett science fiction innti ... [+]

Forstå virkemåte av levende organismer og myke materie systemer fra de grunnleggende ligninger herskende dynamikken i atomer og molekyler ble ansett science fiction inntil for få år siden, og biofysikk ble nesten enstemmig ansett som en slagmark for phenomenologists. I dag, bruke strenge fysikk til biologiske prosesser er ikke lenger en drøm. Hva mer, er det blitt klart at de neste tiårene vil være gullalderen for "teori of life", som er ventet å gjennomgå den samme akselererende vekst oppleves av andre fysikk disipliner i det siste århundret.

Unge forskere tiltrukket av muligheten til å utvikle og anvende begreper, modeller og metoder for å utforske den fortsatt ukjent territorium for kvantitativ biologi kan ta opp denne utfordringen i vårt doktorgradsprogram i fysikk og kjemi av biologiske systemer.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

PhD-programmet i geometri og matematisk fysikk fokuserer på studiet av analytiske og geometriske aspektene ved fysisk fenomen som er av grunnleggende interesse i både ren ... [+]

Formålet med PhD Course

PhD-programmet i geometri og matematisk fysikk fokuserer på studiet av analytiske og geometriske aspektene ved fysisk fenomen som er av grunnleggende interesse i både ren og anvendt vitenskap og dekker bredt spekter av emner i moderne algebraisk og differensialgeometri og deres applikasjoner.

Forskning Tema Integrerbare systemer i forhold med differensial, algebraisk og symplektisk geometri, samt med teorien om tilfeldige matriser, spesielle funksjoner og ikke-lineære bølger, Frobenius manifolder Deformasjon teori og virtuelle klasser modulrom av skiver og kurver, i forhold til supersymmetriske gaugeteorier, strenger, Gromov-Witten-invarianter, orbifolds og automorphisms Quantum grupper, kommutativ Riemannsk og spin geometri, søknader til modeller i matematisk fysikk Matematiske metoder for kvantemekanikken Matematiske aspekter av kvantefeltteori og String Theory Symplektisk geometri, sub-Riemannsk geometri Geometry of quantum felt og strenger Seminar om Hodge teori ... [-]
Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

PhD i kognitiv nevrovitenskap ved Sissa tar sikte på å gi studentene grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å gjennomføre banebrytende forskning på feltet, som dekke ... [+]

PhD i kognitiv nevrovitenskap ved Sissa tar sikte på å gi studentene grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å gjennomføre banebrytende forskning på feltet, som dekker emner så forskjellige som persepsjon, språk, hukommelse, handling og sosial atferd. Noen av vår forskning er også translasjonsforskning i naturen (for eksempel kognitiv nevropsykologi), og tilbyr dermed muligheten for en karriere utenfor akademia.

The School er sterkt forskning orientert. Vårt fakultet vie mesteparten av sin tid til forskning, og dermed tilby eksepsjonell formynderskap. Denne betydelige investeringer i forskning gjenspeiles i vår evne til å tiltrekke seg svært konkurransedyktig finansiering (det er fem pågå ERC-stipend i gruppen, flere Menneskelig Frontier prosjekter, og så videre); utvikle sterke forskningsmiljøer bånd, både lokalt (for eksempel helsevesenet i Friuli Venezia Giulia regionen, Unione Italiana Ciechi, Universitetet i Trieste) og internasjonalt (f.eks NTNU, Harvard, Oxford); og publiserer i ledende tidsskrifter som Current Biology, PNAS, Science og Nature. ... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Sissa har nettopp lansert et nytt program for raskere tilgang til en doktorgrad i kondenserte fasers fysikk. De beste studentene vil være i stand til å delta på forelesni ... [+]

Sissa imot søknader for opptil 6 stillinger for en ny Fast Track doktorgrad i Condensed Matter Physics starter i oktober 2016

Sissa har nettopp lansert et nytt program for raskere tilgang til en doktorgrad i kondenserte fasers fysikk. De beste studentene vil være i stand til å delta på forelesninger på Sissa samtidig deltar på sitt siste år av Master kurs i fysikk ved Universitetet i Trieste.

PhD-kurs i "Teori og numerisk simulering av kondensert materie" er en rik og fullstendig post-graduate program på inntil fire år med trening og forskning som dekker ulike aspekter av feltet. Den raske spor program tillater elevene å starte sin forskerkarrierer ett år tidligere, studere og arbeide i et pulserende internasjonalt miljø. Studenter ved Sissa ha løpende tett samspill med sine veiledere så vel som med flere forskere og spesialister innen sitt fagområde.... [-]

Italia Trieste
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Målet med PhD Course i matematisk analyse, modellering, og anvendelser er å utdanne hovedfagsstudenter innen matematisk analyse og matematisk modellering, og i anvendelse ... [+]

Formålet med PhD Course

Målet med PhD Course i matematisk analyse, modellering, og anvendelser er å utdanne hovedfagsstudenter innen matematisk analyse og matematisk modellering, og i anvendelser av matematisk og numerisk analyse til vitenskap og teknologi. Målet er å gjøre det mulig doktorgrader for å jobbe så høyt nivå forskere i disse feltene i universiteter, forskningsinstitutter og private selskaper.

Forskning Tema

Aktiviteten i matematisk analyse er i hovedsak fokusert på ordinære og partielle differensialligninger, på dynamiske systemer, på variasjonsregning, og på kontroll teori. Forbindelser av disse temaene med differensialgeometri og redusert ordre modellering er også utviklet.... [-]

Italia Trieste
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Målet med foredrag av ph.d.-programmet i nevrobiologi er å gi studentene et felles rammeverk fra forskjellige bakgrunner. ... [+]

Målet med foredrag av ph.d.-programmet i nevrobiologi er å gi studentene et felles rammeverk fra forskjellige bakgrunner.

Forelesninger vil finne sted i begynnelsen av PhD-programmet, så å ha mer tid til å fokusere på vitenskapelig forskningsprosjekt som vil bli gjennomført i løpet av PhD. Det vil være to hoved vitenskapelige moduler supplert med en modul dedikert til spesifikke eksperimentelle metoder og sikkerhetsprosedyrer. Alle forelesningene vil foregå på engelsk, og vil bli holdt av en ekspert på feltet.

modul 1 vil være viet til grunnleggende aspekter av nevrofysiologi og nevrobiologi: vi vil gjennomgå grunnleggende begreper om nevroner, synapser og sensoriske systemer. Vi vil også dekke egenskapene til nevrale nettverk underliggende oppfatning i cortex og bevegelse i ryggmargen.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Statistisk fysikk, sammen med kvantemekanikken, er søylen av vår forståelse av mange fysiske fenomener, fra de enkleste til de mest avanserte. Feltet har nylig vært vitne ... [+]

Statistisk fysikk, sammen med kvantemekanikken, er søylen av vår forståelse av mange fysiske fenomener, fra de enkleste til de mest avanserte. Feltet har nylig vært vitne til en betydelig og imponerende utgytelse av eksperimentelle og teoretiske resultater, som har skapt en ideell fysiker lekeplass.

Statistisk fysikk adresser, for eksempel, viktige spørsmål om innholdet av faseoverganger og spår muligheten til å smi nye tilstander av materie, for eksempel Bose-Einstein kondensasjon i ultra-kalde gasser. Samtidig gir det en viktig kilde til nye ideer og inspirasjon for de som arbeider i flere teoretiske retninger. Sin attraktivitet ligger i dens evne til å produsere en rekke sofistikerte analytiske og konseptuelle verktøy med vidtrekkende programmer. Den bemerkelsesverdige blanding av matematiske og fysiske ideer er ved roten av fremragende vitenskapelig eleganse og ekstraordinære effektivitet karakterisere denne vitenskapelige området.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

PhD-kurs i strukturelle og funksjonelle genom viktigste oppgave er opplæring av entusiastiske unge forskere som fokuserer sine interesser i et bredt spekter av biologiske ... [+]

Vår misjon

PhD-kurs i strukturelle og funksjonelle genom viktigste oppgave er opplæring av entusiastiske unge forskere som fokuserer sine interesser i et bredt spekter av biologiske forskningsdisipliner.

Prosjekter innenfor PhD Kurs Program spenner fra genomikk, transcriptomics og utviklings genetikk til strukturbiologi, molekylære mekanismer for nevrodegenerasjon og utviklingsnevrobiologi. Krysset over forskning som system biologi kan ha en fremtredende rolle innenfor PhD Kurs Program. Studentene blir kontinuerlig utsatt for cutting edge forskning gjennom året klasser, seminarer og workshops. Gjennomsnittlig forhold mellom veileder og studenter er ca 1 til 5.

De viktigste forskningslinjer er: ... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

PhD i teoretisk partikkelfysikk har alltid vært en del av hovedfags-programmer som tilbys på Sissa. Mer enn hundre studenter har fått en doktorgrad kvalifisering i teoret ... [+]

PhD i teoretisk partikkelfysikk har alltid vært en del av hovedfags-programmer som tilbys på Sissa. Mer enn hundre studenter har fått en doktorgrad kvalifisering i teoretisk partikkelfysikk siden Sissa begynt å tilby kurset.

Hvert år blir fem studenter valgt å delta på dette 3-årig program (pluss et ekstra år, hvis det trengs) for studier og forskning. I løpet av det første året studentene deltar ca 450 timer med praktisk kurs som dekker et bredt spekter av emner, fra fenomenologi til de mer formelle sidene ved teoretisk partikkelfysikk. Hver student må velge et delsett av dem og passere de relevante eksamener innen det første året.

De viktigste forsknings linjene er: fysikk ved LHC, fysikk utover Standardmodellen, Neutrino fysikk, String Theory, ADS / CFT korrespondanse og alternative Quantum Theories of Gravity. Studenter dra nytte av den rike miljøet av vitenskapelige institusjoner i Trieste området, for eksempel International Center for teoretisk fysikk (ICTP), fysikk Institutt ved Universitetet i Trieste og Istituto Nazionale di Fisica nucleare (INFN).... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
International School for Advanced Studies (SISSA)

Ph.d. pensum i teori og simulering av Condensed Matter er egnet til høyt motiverte studenter som er interessert i å lære hvordan de mikroskopiske bestanddeler av saker se ... [+]

Ph.d. pensum i teori og simulering av Condensed Matter er egnet til høyt motiverte studenter som er interessert i å lære hvordan de mikroskopiske bestanddeler av saker selv- sammen for å bringe om hele kompleksiteten av tilstander av materie, fra molekyler til komplekse faste stoffer, og i å lære hvordan å modellere fascinerende makroskopiske fenomener, fra friksjon til superledning og overflod, dukker opp fra den kollektive oppførselen til disse mikroskopiske agenter.

I løpet av det første året av sin doktorgradskurs, studentene tilegne seg de mest avanserte verktøy for modellering og studerer tilstander av materie, fra ab-initio simulering av ekte materialer og molekyler til quantum simulering av gitter modeller, fra det klassiske statistiske teorien om mange-kroppens systemer til sin quantum motstykke, og gjøre seg kjent med den brede forskningen utført ved Sissa gjennom mer fokuserte og aktuelle kurs. Denne innledende fasen gir studentene en felles bakgrunn og all den informasjonen de trenger for å avgjøre om forskningstema de har tenkt å forfølge i sin doktorgradsavhandling.... [-]

Italia Trieste
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

Student Day 2016