Les den offisielle beskrivelsen

IKT International Doctoral School ble grunnlagt i 2001 og det offisielle språket er engelsk. Doktorgradsprogrammet leverer ferdighetene som kreves for å gjennomføre avansert forskning ved universiteter, offentlige organer eller private organisasjoner med det formål å fremme vitenskapelig og teknologisk fremgang og skape en lederklass med høy faglig kultur og en tilsvarende internasjonal åpenhet.

Det spesifikke målet med doktorgradsprogrammet er å trene fagfolk i stand til å utvikle høykvalitets og innovative informasjons- og telekommunikasjonssystemer adressert for å løse komplekse problemer. Det forfølger også målet om å styrke doktorgradsstudentens entreprenørskap ved å innrette spesifikke trening og muligheter til å gjennomføre internships.

IKT International Doctoral School tilbyr et bredt opplæringsprogram som utnytter lærerens tverrfaglige karakter og tilgjengeligheten av laboratorier på avansert nivå. Opplæringsprogrammet gjør det mulig for IKT International Doctoral School å aktivere studentutvekslingsavtaler og undervisningsmoduler med lignende institusjoner over hele verden.

Hittil har forskningsarbeidet fra instituttet, takket være et solidt nettverk av forbindelser mellom skolen og næringslivet, inkludert forskningscentre i området, gitt viktige treningsmuligheter til mer enn 700 doktorgradsstudenter siden 2001. De fleste av Doktorgradsstudenter er internasjonale og kommer fra hele verden.

Siden skolen ble grunnlagt, har den produsert mer enn 500 doktor for forskning; alle arbeider for tiden i forskningssentre, universiteter og / eller virksomheter på global skala.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

ICT International Doctoral School University of Trento

Ph.d.-informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) gir de ferdighetene som kreves for å gjennomføre avansert forskning ved universiteter, offentlige organer eller private ... [+]

Språk

Doktorgradsprogrammet leverer ferdighetene som kreves for å gjennomføre avansert forskning ved universiteter, offentlige organer eller private organisasjoner med det formål å fremme vitenskapelig og teknologisk fremgang og skape en lederklass med høy faglig kultur og en tilsvarende internasjonal åpenhet. Det spesifikke målet med doktorgradsprogrammet er å trene fagfolk i stand til å utvikle høykvalitets og innovative informasjons- og telekommunikasjonssystemer adressert for å løse komplekse problemer. Det forfølger også målet om å styrke doktorgradsstudentens entreprenørskap ved å innrette spesifikke trening og muligheter til å gjennomføre internships.

"IKT International Doctoral School" tilbyr et doktorgradsprogram i noen av de nyeste og mest spennende forskningsområdene:... [-]

Italia Trento
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

ICT School