GSSI - Gran Sasso Science Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

GSSI er en internasjonal Ph.D. skole og et senter for avanserte studier i fysikk, matematikk, datavitenskap og samfunnsvitenskap, som ligger i L'Aquila (Italia). Den ble grunnlagt i 2012 som Senter for avanserte studier ved Nasjonalt institutt for kjernefysikk (INFN) og ble deretter etablert i mars 2016 som en skole for avanserte studier som gir etterutdanning. GSSI har som mål å skape et nytt senter for vitenskapelig ekspertise i L'Aquila som fremmer ferdigheter og høyt spesialiserte strukturer som allerede er tilstede i området, for eksempel Gran Sasso nasjonale laboratorier i INFN og Universitetet i L'Aquila, som letter tiltrengningen av høyt nivå ressurser innen natur og samfunnsvitenskap. Formålet er å danne menneskelig kapital på høyt nivå, integrere utdanning og forskning i et livlig tverrfaglig miljø.


Gran Sasso Science Institute tilbyr 30 doktorgrader. stipend i fysikk, matematikk, informatikk og samfunnsvitenskap.

href = "http://www.gssi.it/phd/


GSSI - Gran Sasso Science Institute tilbyr 30 doktorgrader. stipendier innen følgende felt: Astropartikkelfysikk (8 stipend), Matematikk i natur-, samfunns- og livsvitenskap (8), Informasjonsvitenskap (7), Regional vitenskap og økonomisk geografi (7).

Det offisielle språket for alle PhD-kurs er engelsk. Stipendene deles ut i 4 år og deres årlige beløp er € 16 159,91 brutto. Alle doktorgradsstudenter vil ha gratis overnatting på GSSI-fasiliteter og bruk av hagen.

Søknaden må sendes inn via det elektroniske skjemaet som er tilgjengelig på www.gssi.it/phd/ innen 11. juni 2020, kl 17 (italiensk tidssone).

GSSI er en internasjonal ph.d.-skole og et senter for forskning og høyere utdanning innen områdene fysikk, matematikk, informatikk og samfunnsvitenskap. det ble grunnlagt i 2012 i L'Aquila (Italia) som et senter for avanserte studier av INFN - National Institute for Nuclear Physics, og ble deretter opprettet i 2016 som en School of Advanced Studies som gir etterutdanning. Gjennom et daglig samarbeid og interaksjon har forskere og studenter muligheten til å bygge god kunnskap om forskningsmetodene og eksperimentere forurensning av interesser, innovative tilnærminger og flerkulturelle utvekslinger i alle GSSI-aktiviteter. Når vi tar tak i kompleksiteten i dagens verden, er vi opptatt av å fjerne alle barrierer mellom GSSI-områdene med studier og forskning, der tverrfaglighet og kryssbefruktning ligger til grunn for alt vi gjør.

Blant målene våre er formidling av vitenskapelige resultater mot samfunnet og promotering av kulturelle begivenheter for generisk publikum, borgere og skoler.

For mer informasjon, vennligst se Call for Applications på www.gssi.it/phd/ eller skriv en e-post til applikasjoner@gssi.it eller ring +39 0862 4280433.

Steder

L'Aquila

Viale Francesco Crispi, 7

Address
Gran Sasso Science Institute
viale Francesco Crispi, 7

67100 L'Aquila, Abruzzo, Italia
Telefon
+39 0862 4280262

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss