Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Brilliance Business School er en prestisjetunge lederutdanningsinstitusjon som tilbyr et bredt spekter av forretnings- og ledelseutdanningsprogrammer i samarbeid med internasjonale partnere og globale organer. Post-graduate programmer er forskjellige for å inkludere doktorgrad, mastergrad og diplom i ulike fagområder og ledelse.

I løpet av de siste årene har Brilliance Business School alltid vært et viktig mål for tusenvis av ledende fagfolk som har hatt fordel av sine mangfoldige programmer på ulike forretningsområder. Brilliance Business School har alumner av tusenvis av kandidater som har fullført sine programmer.

112548_pexels-photo-1047277.jpeg

Andreea Ch / Pexels

På bedriftsnivå arbeider Brilliance Business School med hundrevis av anerkjente organisasjoner av multinasjonale og innenlandske næringslivsområder hvor postgraduate programmer, profesjonell trening og ledelseskonsulenttjenester tilbys.

Brilliance Business School Management Team, professorer, instruktører og konsulenter er i fellesskap dedikert til å gi forretningsfolk ikke bare kunnskap og inkrementelle erfaringer, men også praktisk praksis og praktiske teknikker som de trenger i deres forretningsbransjer.

Filosofi og tro

u141_original.pngBrilliance Business School mener at læringsprogrammet er en lagsporter med 3 gir; Lære som en prosess, Learner as a Individual og Brilliance Business School som lærer. For å få størst mulig nytte av læringsarrangementet, må hvert utstyr fungere effektivt i kompatibilitet med de to andre. Brilliance har et sett med filosofier og tro for hver av de tre komponentene.

Lære som en prosess:

• Læring er ikke en torturprosess som noen forsøkte å øve på oss i gamle dager.
• Læring er morsomt og hjernesport.
• Læring har begrenset verdi med mindre det blir satt i praksis.
• Læring er ikke en skje Det handler om hvordan du finner skjeen alene. Noen ganger å oppfinne det.
• Læring er en søken uten tak, grenser eller vegger.

Deltaker som individ:

• Deltakeren har potensielle evner og evner som trenger en dyktig trener for å frigjøre dem.
• Deltakeren har forskjellige behov, holdninger, komplikasjoner og unik individualitet som vi bare trenger å forstå og respektere.
• Deltaker har rett til å tenke fritt og uttrykke sin mening uten å gå inn i andres soner.

Brilliance Business School som lærer:

• Vi eliminerer det som er vanlig om de feilaktige læringsbegrepene som har blitt praktisert på oss - som studenter - i årevis.
• Vi inspirerer, oppfordrer og motiverer deg til å lære. Hvis du bestemmer deg for å slå den ned, er det ditt eget valg.
• Vi vil ikke lære deg, vi vil gi deg en mulighet til å lære.
• Ingen vil angripe deg for din egen tenkning og tro. Du kan uttrykke deg slik du vil, bare pass opp for ikke å krenke andres frihet også.
• Vi vil ikke kontrollere deg på hva du skal tenke, vi vil veilede deg om hvordan du tenker.
• Du er her ved valg! Du kan forlate ditt valg - så lenge du har friheten til å ta avgjørelsen, er du ansvarlig for konsekvensene.
• Vi blir som "alkymisten"!

cairo, mosque, egyptshadyshaker / Pixabay

Hvorfor Brilliance

Brilliance har vellykket gjennomført et stort antall profesjonelle eksamensbeviser og treningsprogrammer med forskjellige størrelser og kompleksiteter i ulike bransjer til hundrevis av forretningsfolk.

Vår rike faglige erfaring gjør det mulig for oss å snakke det samme språket fra våre kunder fra ulike sektorer og dermed forstå deres forretningsbehov for å gjøre det mulig for dem å nå sine faglige mål. Dette hjelper oss med å redde våre kunders dyrebare tid og tilby den rette løsningen i henhold til deres spesifikke behov.

Vi forstår at suksessen vår er målt ved suksess fra våre kunder. Men Brilliance kompromitterer aldri sin kvalitet, ettersom kundenes tilfredshet er vårt hovedmål.

Disse følgende punktene oppsummerer våre viktigste differensieringsfaktorer:

  1. Opplæringsprogrammer er modellbaserte. Hvert av våre profesjonelle eksamensbeviser eller opplæringsprogrammer er bygd på en hovedmodell. Modellen er diskutert i begynnelsen av programmet med scenepåvisning av hvordan innholdet deles inn i hver modul. Dette fungerer som en kursplan som gjør det mulig for elevene å kjenne treningsmodulene og koble dem til stadiene de er på. Det hjelper også elevene å ha helhetlig utsikt over hele programmet.
  2. Fokus ligger på en praktisk tilnærming til ferdigheter og atferdsendring i stedet for kunnskapsinntak.
  3. Internasjonal eksponering av beste praksis med hensyn til kulturelle aspekter.
  4. En fremtredende læringsmetodikk som er unik for markedet.
  5. Høykvalitetsprogrammer med deltakeres / kunders estimerte tilfredsstillelse på over 96%
  6. Utviklet og utviklet tilpassede kurs i forhold til organisasjonens hovedfelt i fire søyler: Mål, Strategier, Prosesser og Mennesker
  7. Mangfoldige erfaringer i ulike innenlandske og multinasjonale næringsliv - FMCGer, bank, farmasøytiske, industrielle, tjenestesektorer og frivillige organisasjoner som har hatt glede av våre kurs og profesjonelle eksamensbevis
  8. Top notch professorer, instruktører og konsulenter jobber i samarbeid med internasjonale partnere og et dedikert team.
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

DBA

Brilliance Business School

DBA er terminal grad i næringsliv og ledelse utdanning som kombinerer høyt utviklet kunnskap og "forskning i handling". UBIS DBA er det ideelle doktorgradsprogrammet som ... [+]

DBA Oversikt

DBA er terminal grad i næringsliv og ledelse utdanning som kombinerer høyt utviklet kunnskap og "forskning i handling". UBIS DBA er det ideelle doktorgradsprogrammet som gir en omfattende opplevelse som forvandler ens perspektiv, karriere og liv. UBIS DBA gir deltakerne de nødvendige verktøyene og teknikkene for å utvikle sine forsknings-, analytiske og kritiske tenkning ferdigheter til høyeste nivå. Deltakerne har dermed muligheten til å takle viktig, uløst forretnings- og ledelsesproblem i en streng, grundig og systematisk tilnærming som bidrar til organisasjonens suksess, samtidig som man utvikler akademisk kunnskap og teorier.

DBA og PhD

En DBA-grad er forskjellig fra en filosofisk doktor ved å fokusere på praksis, politikk eller strategi innenfor rammen av individets arbeidsplass. Begge doktorgrader innebærer utvikling av betydelig opprinnelig arbeid. Imidlertid krever en profesjonell doktorgrad som DBA en annen type forskningsutvikling enn Ph.D. For en doktorgradsforskning trenger forskning ofte å gi et vesentlig bidrag til teoretisk litteratur, mens forskningen som er involvert i DBA, generelt gjelder for mer konkrete forretningsspørsmål og utføres i faglig praksis.... [-]

Egypt Cairo
September 2019
Heltid studier
24 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk