Les den offisielle beskrivelsen

Universidad de la Sabana er et ungt privat colombiansk universitet, grunnlagt i 1979, som har oppnådd et rykte for faglig fortreffelighet, samt for innovasjon, teknologi og internasjonalisering. La Sabana har også den nasjonale høykvalitetsakkreditering tildelt av Colombias utdanningsdepartement, som er det yngste universitetet i Colombia med en 8-årig reakkreditering.

Vår langsiktige satsing på kontinuerlig forbedring er basert på universitetets syv strategiske prioriteringer:

112439_English_version_strategic_priorities.png

Universidad de la Sabana , Colombia fra Universidad de la Sabana på Vimeo.

Oppdrag

Universidad de la Sabana , en høyere utdanning sivil institusjon, sikrer at professorer, studenter og andre medlemmer av universitetets kloster er fritt forpliktet til å søke, oppdage, kommunisere og bevare sannheten på alle felt av kunnskap, i enhet av livet og med sammenheng av tanke, ord og handlinger, basert på en kristen oppfatning av menneske og verden, som en måte å bidra til samfunnets fremgang.

Den fremmer respekt for menneskets transcendente verdighet, og i et miljø med ansvarlig frihet fremmer det en integrert perfeksjon av alle medlemmer av det akademiske samfunnet, med personlig oppmerksomhet og en kreativ, streng og tverrfaglig akademisk øvelse.

I tillegg oppfordrer den til å gjøre og oppleve arbeid som tjeneste, og et middel til å bygge et rettferdig, fredelig og støttende samfunn.

Universitetet er knyttet til alle samfunnssektorer og bidrar med legitime løsninger på sine flere og komplekse problemer gjennom tverrfaglig, kompetent og støttende arbeid. Dette arbeidet er et resultat av felles forskning og undervisning, som fokuserer på felles god, sameksistens og samarbeid mellom menn - uten diskriminering - og ubetinget anerkjennelse av menneskelivet, personen og familien i samfunnet.

Syn

Universitetet planlegger sin fremtid ved å ta hensyn til to utgangspunkter: dens indre virkelighet og de eksterne krefter som tynger i nåtiden. Denne fremtiden er en som formulerer og bekrefter sitt oppdrag og uttrykker sine mål og ambisjoner på mellomlang og lang sikt, som så vel som den forventer å bli anerkjent.

Fra dette perspektivet:

 • Vi ønsker å gjøre Universidad de la Sabana et senter for overlegen, førsteklasses kunnskap, som betjener personen, familien og samfunnet. Vi ønsker å "utdanne menn av kunnskap med en kristen følelse av liv." I dette mulige miljøet for rolig refleksjon ønsker vi å dyrke vitenskap som er forankret i de mest solide prinsippene, og vi vil at lyset skal projiseres på alle felt av kunnskap. "* For å oppnå dette kvalitetsnivået må vi bruke mest egnet personell, gi dem midler til å fortsette sin opplæring og skaffe seg de tekniske og økonomiske ressursene som gjør at vi kan utføre vårt oppdrag.
 • Vi ønsker et universitet som er åpent for alle som ønsker profesjonell kompetanseopplæring; en person som er i stand til å stimulere til å skape et mer rettferdig og menneskelig samfunn gjennom deres arbeid, verdsette dømmekraft rettferdighet, livssammenheng og villighet til å tjene.
 • Vi ønsker et universitet som dypt verdsetter personen, deres behov og deres utviklingsmål, i alle aspekter.
 • Vi vil også ha et universitet hvis akademiske medlemmer er alle forpliktet til sitt oppdrag og formål.
 • Vi ønsker et universitet som fokuserer på sine professorer, og fremmer humanistisk, vitenskapelig, teknisk og kunstnerisk pedagogisk trening og forskning. Vi vil også ha professorer som nyter fortsatt muligheter for utvikling og forbedring.
 • Vi ønsker et universitet der professorer og ansatte alle finner muligheter for personlig og profesjonell vekst, samt nødvendige midler til et verdig og komfortabelt liv for seg selv og deres familier.
 • Vi ønsker et universitet med høyt kvalifiserte studenter, overbevist om deres faglige prosjekt, med en kritisk tenkning og et modent og ansvarlig livssyn.
 • Vi ønsker et universitet som er åpent for alle som oppfyller kravene til å få tilgang til høyere utdanning på det nivået det undervises på Universitetet, uansett deres økonomiske situasjon.
 • Vi ønsker et universitet som, mens det er bevisst på forholdene og realiteten der det settes inn, blir en permanent og gyldig samtalepartner for det akademiske og vitenskapelige samfunn og for de ulike samfunns- og kultursektorer; et universitet som fremmer samarbeid for utvikling av prosjekter og fellesprogrammer og for utveksling av talenter og ressurser.
 • Vi ønsker et universitet som fungerer som et lysstyrke, opplysende og kringkastende en svært strukturert tenkemåte innen alle fagområder, fra et kristent perspektiv.
 • Vi ønsker et universitet hvis engasjement for kunnskapsutvikling bidrar til løsninger på store problemer og til å svare på samfunnets nye krav og behov.
 • Vi ønsker et universitet som er åpent for å spre kunnskap, og klar til å gi de beste mulighetene og å gjøre utdanningen til en permanent og fleksibel prosess.

 • Vi ønsker å gjøre Universidad de la Sabana et fokus for overlegen kunnskap , av første orden, til tjeneste for personen, familien og samfunnet.
 • Vi ønsker å "utdanne menn av kunnskap med en kristen følelse av liv." Vi ønsker å dyrke vitenskapen i dette miljøet, bidrar til en rolig refleksjon basert på de mest solide prinsippene, og vi vil at lyset skal projiseres gjennom alle fagområder. * * For å oppnå dette kvalitetsnivået må vi ansette mest hensiktsmessige mennesker, gi dem midler til å fortsette sin opplæring, og skaffe seg de tekniske og økonomiske ressursene som gjør at vi kan utføre vårt oppdrag.
 • Vi ønsker et universitet som er åpent for alle som ønsker å delta på profesjonell trening ; en skole som ved å verdsette kriteriene om ærlighet, livets sammenheng og villighet til å tjene, er i stand til å stimulere, gjennom sitt arbeid, konfigurasjonen av et mer rettferdig og menneskelig samfunn.
 • Vi ønsker et universitet som verdsetter mennesker, deres behov og deres utviklingsmål på alle nivåer .
 • Vi ønsker et universitet der alle medlemmer av det akademiske samfunnet er forpliktet til deres oppdrag og deres formål. Vi ønsker et universitet som fokuserer på sine professorer, fremmer forskning og deres humanistiske, vitenskapelige, tekniske og kunstneriske og pedagogiske opplæring, og vi vil ha professorer som har permanente muligheter for utvikling og forbedring.
 • Vi ønsker et universitet der alle professorer og ansatte finner muligheter for personlig og profesjonell vekst , samt nødvendige midler for et verdig og komfortabelt liv for seg selv og deres familier.
 • Vi ønsker et universitet med svært dyktige studenter, overbevist om deres faglige prosjekt, med en kritisk kapasitet og et voksent og ansvarlig livssyn.
 • Vi ønsker et universitet som er åpent for alle mennesker med de nødvendige vilkårene for høyere utdanning på det nivået det undervises på skolen, uavhengig av deres økonomiske situasjon.
 • Vi ønsker et universitet som, mens det er bevisst på forholdene og realiteten der det settes inn, blir en permanent og gyldig samtalepartner for det akademiske og vitenskapelige samfunn og for de ulike samfunns- og kultursektorer; et universitet som fremmer samarbeid for utvikling av prosjekter og felles programmer og utveksling av talenter og ressurser.
 • Vi ønsker et universitet som fungerer som et fyrtårn for lys, opplysende og kringkasting en svært strukturert tenkemåte innen alle fagområder fra et kristent perspektiv.
 • Vi ønsker et universitet som har satset på kunnskapsutvikling, bidrar til løsninger på store problemer og til å svare på samfunnets nye krav og behov.
 • Vi ønsker et universitet som er åpent for overføring av kunnskap , klar til å gi de beste mulighetene og å gjøre utdanningen til en permanent og fleksibel prosess.

* Beato Josemaría Escrivá de Balaguer, La Universidad. Foco cultural de primer orden, 25 X 1960.Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Universidad de la Sabana

Vårt akademiske program tar sikte på å trene forskere med solid teoretisk og metodologisk kunnskap for å tolke de kommunikative problemene i den nåværende sosiale konteks ... [+]

Vårt akademiske program, godkjent ved resolusjon 19693 av 28. september 2017, tar sikte på å trene forskere med solid teoretisk og metodologisk kunnskap for å tolke de kommunikative problemene i den nåværende sosiale konteksten. Vårt program er ment for universitetsprofessorer og forskere fra ulike fagområder, hovedsakelig samfunnsvitenskapelige og humanistiske fag, med det formål å øke forståelsen av nye og avanserte forskningsmetoder, ideer og tilnærminger knyttet til kommunikasjonsområdet.

Programmet legger vekt på studiet av transformasjonene i det kommunikative miljøet, som et produkt av teknologisk utvikling.

Forskningslinje

Kommunikasjon i organisasjoner

... [-]
Colombia Chía
August 2019
Deltid
4 år
Campus
Les mer på norsk

Así fue la visita al campus de nuestros estudiantes de posgrado de Ibagué y Neiva

Solidaridad Universitaria, Universidad de La Sabana, voluntariado en acción

Universidad de La Sabana, Colombia