Les den offisielle beskrivelsen

Om Acadia Divinity College

Acadia Divinity College (ADC) er på campus av en av Canadas eldste og mest respekterte liberal arts universiteter i Canada, Acadia University. Som det offisielle seminariet for de canadiske baptistene i Atlanterhavet Canada (CBAC) og Det teologiske fakultet for Acadia University, har ADC en fremtredende historie om å utstyre kristne til fulltid og frivillig tjeneste i Canada og i verden. Å tilby fulltids- og deltidsstudier på bachelor-, mastergrads- og doktorgradsstudiet samt videreutdanningsprogrammer utfordres ADC-studentene av sine professorer til å stille spørsmål, utforske dybden av deres tro og å dyrke deres ringe, enten akademisk eller yrkesmessig tjeneste, gjennom streng intellektuell instruksjon, meningsfylt åndelig formasjon og praktisk tjenesteopplevelse.

ADCs innvirkning er lokal og global. Vår mangfoldige studentbefolkning på over 200 studenter kommer fra hele Canada og mer enn 12 land og representerer 15 kirkesamfunn. Gjennom våre mangfoldige partnerskap kan studentene studere, forskere og praktikere i noen av verdens største byer eller fjerneste landsbyer i Nord-Canada.

Vi er forpliktet til å utstyre menn og kvinner fra ulike bakgrunner og sammenhenger til å tjene andre i kjærligheten og kunnskapen om Jesus for å få tillit til Guds ord for å snakke med virkelighetene i livet i dag ved:

Utvikle kunnskap: Vi lærer med akademisk rigor og trofast forpliktelse. Vi fremmer ferdigheter i forskning og livslang læring. Vi produserer forskning og publikasjoner som bygger kunnskap og utforsker nye ideer.

Oppmuntre til personlig formasjon: Vi letter kristen formasjon og nærmer oss relasjonelle samfunn. Vi legger vekt på utforskning av identitet, selvforståelse og personlig vekst.

Kultiveringsferdigheter: Vi utvikler kompetanse for kirkens tjeneste og bredere kristen tjeneste. Vi veileder ledere i samarbeid med lokale kirker og andre byråer.

ADC er akkreditert av Foreningen for Teologiske Skoler i USA og Canada .

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Acadia Divinity College

Vi inviterer deg til å bli med oss på Acadia for å få den energi, ferdigheter og dybde du trenger for langdistanse i departementet og å skarpere effektiviteten din som kr ... [+]

En Acadia doktoren i departementet vil hjelpe deg ved å:Gir muligheter for personlig forfriskning gjennom tilbedelse, vennskap og oppmuntring mens du er på campus i den vakre retrettlignende omgivelser i Nova Scotias Annapolis Valley.Berike ditt sinn og sjel ved å gå dypere gjennom den avanserte studien av skrift og teologi.Dyp ditt åndelige liv gjennom kurs og følgesvenn i åndelig formasjon.Styrke din tjeneste og lederegenskaper gjennom avanserte praktiske kurs fra lærerutøvere.Hjelper deg med å utføre banebrytende forskning for å oppdage innsikt for effektivitet i departementet i det 21. århundre.

Vi inviterer deg til å bli med oss på Acadia for å få den energi, ferdigheter og dybde du trenger for langdistanse i departementet og å skarpere effektiviteten din som kristen leder. Ta deg tid til å utforske dette nettstedet, og kontakt oss så vi kan diskutere hvordan vi kan støtte deg når du oppfyller din samtale som ministerleder for dagens verden.... [-]

Canada Wolf
September 2020
Engelsk
Heltid studier
4 år
Campus
Les mer på norsk

Acadia Divinity College - Equipping Christians to Serve