Les den offisielle beskrivelsen

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) er et senter for fortreffelighet for økonomi. Ligger i Wien (Østerrike), ble det grunnlagt av Institute of Advanced Studies (IHS), Universitetet i Wien, og WU (Wien Universitet for økonomi og næringsliv). Disse tre institusjonene kom sammen og deres kompetanse til å skape et knutepunkt i Wien med sikte på å produsere internasjonalt anerkjent forskning og gi en konkurransedyktig PhD-utdanning.

VGSF tilbyr et strukturert, heltid PhD-program i økonomi. Vi tilbyr et stimulerende lærings- og forskningsmiljø og økonomisk støtte til fremragende studenter fra hele verden. Vårt fakultet omfatter professorer og junior fakultet fra IHS, Universitetet i Wien og WU. De er fremstående fagfolk, innenfor deres forskningsområde, som publiserer i fremtredende tidsskrifter. VGSF inviterer jevnlig ledende lærde til å undervise kurs og presentere sitt nåværende arbeid. Våre nyutdannede kan se frem til en givende karriere hos ledende akademiske institusjoner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inviterer lovende studenter med fremragende faglige profiler til å søke om PhD-programmet i økonomi. VGSF er et resultat av samar ... [+]

PhD i finans - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) inviterer lovende studenter med fremragende faglige profiler til å søke om PhD-programmet i økonomi. VGSF er et resultat av samarbeid mellom tre institusjoner: Institutt for avanserte studier (IHS), Universitetet i Wien og WU (Wien Universitet for økonomi og næringsliv).

Viktigste styrker i programmet:

Ph.d.-studiet er et 5-årig heltidsprogram strukturert i kurs og forskning. Doktorgradsstudene drar nytte av et stimulerende forsknings- og læringsmiljø og får kontinuerlig veiledning fra fakultetet gjennom hele programmets varighet. På VGSF er du mer enn en student; du er en kollega og medlem av samfunnet vårt. Fakultetets medlemmer er ledende eksperter på sine respektive fagområder og samarbeider med anerkjente fagfolk og akademikere fra hele verden, som regelmessig inviteres til VGSF for gjestelesninger eller seminarer.... [-]

Østerrike Wien
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 år
Campus
Les mer på norsk