Management Center Innsbruck

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Entrepreneurial School®

Den Management Center Innsbruck lenker sammen det beste ut av vitenskap, økonomi og rådgivning til det unike konseptet med en internasjonal Entrepreneurial School® Grunnlagt i 1995 til 1996 som en bærebjelke i den unike Innsbruck Open University konseptet, har Management Center Innsbruck fikk en topplassering i det internasjonale landskapet høyere utdanning. I dag, mer enn 3200 studenter, 1000 lærere, 240 partner universiteter fra hele verden, og utallige akademikere og arbeidsgivere verdi svært hva Entrepreneurial School® har å tilby.

Innenfor rammen av "omfattende universitet Innsbruck" -konseptet MCI tilstreber å mentor motiverte folk, som ønsker å bygge sin fremtid gjennom målrettet etterutdanning, i sin personlige og faglige utvikling.

MCI har utdannet, ikke-graduate og post-graduate pedagogiske programmer av den høyeste standard til senior og junior ledere fra alle forvaltningsnivåer og grener. MCI sine programmer fokus på alle nivåer i personlighet og omfatter områder av state-of-the art kunnskap fra vitenskap og praksis som er relevant for næringslivet og samfunnet. Som et internasjonalt orientert informasjon og kommunikasjon sentrum, er MCI åpne for nye perspektiver, metoder og prosjekter. Konstruktiv dialog og samarbeidsorientert utvikling av tverrfaglig kompetanse er to av bærebjelkene i undervisning og læring i MCI.

MCI støtter konkurranseevnen til organisasjoner og påvirker profesjonalisering av virksomheten, administrasjon, politikk og kultur. Anvendt forskning og utvikling er spesielt verdsatt i MCI for å styrke innovasjon i lokale bedrifter og sikre kvalitet-orientert undervisning.

Innebygd i et bredt nettverk av beskyttere, sponsorer og samarbeidspartnere, er MCI en viktig motor i plasseringen av Innsbruck, Tyrol og Østerrike som et sentrum for faglig og internasjonale møter. Våre naboer samarbeid med Universitetet i Innsbruck, nærhet til det livlige Innsbruck Gamlebyen og de mektige arkitektur plasseringen er et uttrykk for filosofi og oppdraget av denne internasjonalt eksemplarisk høyere utdanning sentrum.

Vårt oppdrag

MCI Management Center Innsbruck følger begrepet en Entrepreneurial School®. MCI utdanner motiverte folk til å oppnå enestående ytelse, gir dyp faglig kompetanse og skaper innovative know-how overføring innen et sterkt internasjonalt nettverk.

Våre suksessfaktorer:

kvalitet undervisning

Undervisning av høy kvalitet sikrer vår posisjon blant de ledende akademiske institusjonene i den tysktalende verden

intellektuelle bidrag

Vårt intellektuelle bidrag er anvendt, forretningsrelevant og løsningsorientert

internasjonal orientering

Vår sterke internasjonale orientering genererer kunnskap, prestisje og merverdi for våre kunder

Kunde- og serviceorientering

Vår kunde- og serviceorientering er eksemplarisk

Folk og kultur

Vår bedriftskultur trives på gjensidig tillit, engasjement av våre ansatte, entreprenørånd og samfunnsansvar

Merke

MCI merkevare er internasjonalt anerkjent og står for ytelse, profesjonalitet, kunnskap og kompetanse

Network

Vårt internasjonale nettverk skaper en konkurransefortrinn og merverdi for våre interessenter

Innovasjon

Løpende innovasjon danner grunnlaget for vår markedsposisjon og sikrer vår konkurranseevne

Infrastruktur

Vår utmerkede infrastruktur skaper et attraktivt og stimulerende miljø

Campus & Locations

Management Center Innsbruck (MCI) har etablert et rykte som et internasjonalt orientert universitet av anvendt vitenskap gjennom kundeorientering og konsistent kvalitetsstyring.

De tyrolske fjellene innenfor rekkevidde, regionens enestående sports- og fritidsfasiliteter, nærhet til Tyskland, Sveits og Italia og Innsbruck årige akademisk tradisjon alle garanterer en unik atmosfære for studenter.

På sin sentrale steder, MCI har en enestående infrastruktur med attraktive og godt utstyrte forelesningssaler, datarom og grupperom arbeider rom, med state-of-the-art arbeidsstasjoner og forskningsfasiliteter, student vandrerhjem i nærheten, et bredt utvalg av gode steder for å spise ute, praktisk parkering og utmerket offentlig transport.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

PhD

Utøvende phd program i ledelse

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 4 år November 2018 Østerrike Innsbruck

The Executive PhD-programmet tilbys ved Universitetet i Antwerpen, Antwerpen Management School og Management Center Innsbruck er et fireårig deltidsforskningsbasert program for ledere som ønsker å bruke relevante og aktuelle kunnskaper og forskning ferdigheter til moderne virksomhet problemer i sin bransje eller på sin arbeidsplass. [+]

Den Utøvende PhD-programmet tilbys ved Universitetet i Antwerpen, Antwerpen Management School og Management Center Innsbruck er et fireårig deltidsforskningsbasert program for ledere som ønsker å bruke relevante og aktuelle kunnskaper og forskning ferdigheter til moderne business problemer i deres bransje eller på sin arbeidsplass. Programmet er en premium lederutvikling program utviklet for å være faglig strenge og intellektuelt utfordrende. Programmet vil bli levert på campus av Antwerpen Management School og campus av Management Center Innsbruck.

Etter vellykket forsvare doktoravhandlingen (etter 4 år), vil deltakerne få en doktorgrad i Management Sciences eller doktorgrad i samfunnsvitenskap (utstedt av Universitetet i Antwerpen *).... [-]


Videoer

MCI's international outreach

Innsbruck, ❤ of the alps

Kontakt

Adresse, linje 1 Universitaetsstrasse 15
6020 Innsbruck, Tyrol, Østerrike
Telefon undefined