Management Center Innsbruck

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Entrepreneurial School®

Management Center Innsbruck knytter sammen det beste ut av vitenskap, økonomi og rådgivning til det unike konseptet for en internasjonal Entrepreneurial School®, som ble grunnlagt i 1995/96 som hovedrolle for det unike Innsbruck Open University-konseptet, har Management Center Innsbruck oppnådd en topplassering i det internasjonale landskapet av høyere utdanning. I dag verdsetter mer enn 3 200 studenter, 1000 lærere, 240 partneruniversiteter fra hele verden, og utallige akademikere og arbeidsgivere hva Entrepreneurial School® har å tilby. I rammen av begrepet "Comprehensive University Innsbruck" forsøker MCI å veilede motiverte mennesker, som ønsker å bygge sin fremtid gjennom målrettet opplæring i sin personlige og faglige utvikling. MCI tilbyr utdannet, ikke-utdannet og post-graduate utdanningsprogram av høyeste standard til senior og junior ledere fra alle ledelsesnivåer og grener. MCIs programmer fokuserer på alle nivåer av personligheten og inkluderer områder av toppmoderne kunnskap fra vitenskap og praksis som er relevante for næringsliv og samfunn. Som et internasjonalt orientert informasjons- og kommunikasjonssenter er MCI åpen for nye perspektiver, metoder og prosjekter. Konstruktiv dialog og samarbeidende utvikling av tverrfaglige kompetanser er to av pilarene for undervisning og læring ved MCI. MCI støtter konkurranseevnen til organisasjoner og påvirker profesjonaliseringen av næringsliv, administrasjon, politikk og kultur. Anvendt forskning og utvikling er spesielt verdsatt til MCI for styrking av innovasjon i lokale bedrifter og sikring av kvalitetsorientert opplæring. Innebygd i et bredt nettverk av lånere, sponsorer og partnere, er MCI en viktig motor i posisjoneringen av Innsbruck, Tyrol og Østerrike som et senter for akademiske og internasjonale møter. Vårt nabo-samarbeid med Universitetet i Innsbruck, nærheten til den livlige gamlebyen i Innsbruck og den kraftige arkitekturen på stedet er et uttrykk for filosofien og oppdraget til dette internasjonalt eksemplariske høyere utdanningssentret.


Vårt oppdrag

MCI Management Center Innsbruck følger konseptet med en Entrepreneurial School®. MCI gir motiverte mennesker mulighet til å oppnå fremragende ytelse, gir dyp faglig kompetanse og skaper innovativ kunnskapsoverføring innenfor et sterkt internasjonalt nettverk.


Våre suksessfaktorer

Kvalitetsundervisning Høykvalitetsundervisning sikrer vår posisjon blant de ledende akademiske institusjoner i den tysktalende verden. Intellektuelt bidrag Vårt intellektuelle bidrag er anvendt, forretningsrelevant og løsningsorientert Internasjonal orientering Vår sterke internasjonale orientering genererer kunnskap, prestisje og merverdi for Våre kunder Kunde- og serviceorientering Vår kunde- og serviceorientering er eksemplarisk. Folk og kultur Vår bedriftskultur trives med gjensidig tillit, engasjement for våre ansatte, entreprenørånd og ansvar overfor samfunnet. MCIs merkevare er internasjonalt anerkjent og står for ytelse, profesjonalitet, kunnskap, og kompetanse Nettverk Vårt internasjonale nettverk skaper en konkurransefortrinn og merverdi for våre interessenter. Innovasjon Løpende innovasjon danner grunnlaget for vår markedsposisjon og sikrer vår konkurranseevne. Infrastruktur Vår utmerkede infrastruktur skaper en attraktiv og stimulerende env ironment


campus

Management Center Innsbruck (MCI) har etablert et rykte som et internasjonalt orientert universitet innen anvendt vitenskap gjennom kundeorientering og konsistent kvalitetsledelse. De tyrolske fjellene innenfor grep, regionens uovertruffen sports- og fritidsfasiliteter, nærhet til Tyskland, Sveits og Italia og Innsbrucks lange akademiske tradisjon garanterer alle en unik atmosfære for studenter. På sine sentrale steder tilbyr MCI en fremragende infrastruktur med attraktive og velutstyrte foredragshaller, datalabs og gruppearbeid, med toppmoderne arbeidsstasjoner og forskningsanlegg, studenthjem i nærheten, et bredt utvalg av gode steder å spise ute, praktisk parkering og utmerket offentlig transport.

Steder

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Østerrike
Telefon
+43 512 2070 – 2100

Akkrediteringer

AACSB Accredited