Management Center Innsbruck

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Entreprenørskolen ®

Management Center Innsbruck knytter det beste ut av vitenskap, økonomi og rådgivning til det unike konseptet for en internasjonal entreprenørskole ® . Management Center Innsbruck grunnlagt i 1995/96 som en bærebjelke i det unike konseptet i Innsbruck Open University, Management Center Innsbruck har fått en topplassering i det internasjonale landskapet for høyere utdanning.

I dag verdsetter mer enn 3.400 studenter, 1000 lærere, 276 partneruniversiteter fra hele verden, og utallige nyutdannede og arbeidsgivere høyt hva Entreprenørial School ® har å tilby. I rammen av "Comprehensive University Innsbruck" -konseptet streber MCI å mentor motiverte mennesker, som ønsker å bygge fremtiden sin gjennom målrettet videreutdanning, i sin personlige og profesjonelle utvikling. MCI tilbyr utdanningsprogrammer, høy- og etterutdanningsprogrammer av høyeste standard til senior- og juniorledere fra alle ledernivåer og grener.

MCIs programmer fokuserer på alle nivåer av personligheten og inkluderer områder med topp moderne kunnskap fra vitenskap og praksis som er relevant for næringslivet og samfunnet. Som et internasjonalt orientert informasjons- og kommunikasjonssenter er MCI åpen for nye perspektiver, metoder og prosjekter. Konstruktiv dialog og samarbeidsutvikling av tverrfaglige kompetanser er to av grunnpilarene i undervisning og læring ved MCI. MCI støtter organisasjoners konkurranseevne og påvirker profesjonalisering av næringsliv, administrasjon, politikk og kultur. Anvendt forskning og utvikling er spesielt verdsatt hos MCI for styrking av innovasjon i lokale selskaper og for å sikre kvalitetsorientert instruksjon.

Integrert i et bredt nettverk av lånetakere, sponsorer og partnere, er MCI en viktig motor i plasseringen av Innsbruck, Tyrol og Østerrike som et senter for akademiske og internasjonale møter. Vårt nabosamarbeid med universitetet i Innsbruck, nærheten til den livlige gamlebyen i Innsbruck og den kraftige beliggenheten til stedet er et uttrykk for filosofien og oppdraget til dette internasjonalt forbilledlige senter for høyere utdanning.


Vårt oppdrag

MCI Management Center Innsbruck følger konseptet med en Entreprenørskole ® . MCI gir motiverte mennesker til å oppnå fremragende prestasjoner, gir dyp faglig kompetanse og skaper innovativ kunnskapsoverføring i et sterkt internasjonalt nettverk.


Våre suksessfaktorer

Kvalitetsundervisning: Undervisning av høy kvalitet sikrer vår posisjon blant de ledende akademiske institusjonene i den tyskspråklige verden.

Intellektuelt bidrag: Vårt intellektuelle bidrag er anvendt, forretningsrelevant og løsningsorientert.

Internasjonal orientering: Vår sterke internasjonale orientering genererer kunnskap, prestisje og merverdi for våre kunder.

Kunde- og serviceorientering: Vår kunde- og serviceorientering er forbilledlig.

Mennesker og kultur: Bedriftskulturen vår trives med gjensidig tillit, engasjement fra våre ansatte, gründerånd og ansvar overfor samfunnet.

Merkevare: MCIs merkevare er internasjonalt kjent og står for ytelse, profesjonalitet, kunnskap og kompetanse.

Nettverk: Vårt internasjonale nettverk skaper et konkurransefortrinn og merverdi for våre interessenter.

Innovasjon: Løpende innovasjon danner grunnlaget for vår markedsposisjon og sikrer vår konkurranseevne.

Infrastruktur: Vår utmerkede infrastruktur skaper et attraktivt og stimulerende miljø.


campus

Management Center Innsbruck (MCI) har etablert et rykte som et internasjonalt orientert universitet for anvendte vitenskaper gjennom kundeorientering og konsekvent kvalitetsstyring. De tyrolske fjellene innenfor rammen, regionens uslåelige sports- og fritidsfasiliteter, nærheten til Tyskland, Sveits og Italia og Innsbros mangeårige akademiske tradisjon, garanterer alle en unik atmosfære for studenter.

På sine sentrale steder tilbyr MCI en enestående infrastruktur med attraktive og velutstyrte forelesningssaler, datalaboratorier og gruppearbeidsrom, med topp moderne arbeidsstasjoner og forskningsfasiliteter, studentherberger i nærheten, et bredt utvalg av gode steder å spise ute, praktisk parkering og utmerket offentlig transport.

Steder

Innsbruck

Address
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Østerrike
Telefon
+43 512 2070 – 2100

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited