Keystone-stipendet

Vi tar ikke imot flere søknader for 2021. Registrer deg for å få oppdateringer når neste stipend blir kunngjort!

Realiser drømmene dine med Keystone-stipendet!

Hva er Keystone-stipendet?

Keystone Academic Solutions tilbyr fire stipender for lavere grader og to stipender for høyere grader. Stipendene tilbys til seks studenter med god akademisk bakgrunn som kan vise at de er motiverte til å forandre verden gjennom utdanning.

Hvem kan søke?

Fremtidige studenter som er 18 år eller eldre når de starter programmet og som planlegger å ta en lavere eller høyere grad på fulltid. Gå inn på studentnettstedene våre i dag for å finne ditt studieprogram og få mulighet til å få et av de seks tilgjengelige Keystone-stipendene!

Hvordan søke på Keystone-stipend?

Fyll ut nødvendig informasjon, så gir vi deg beskjed når neste stipend blir kunngjort!

Start søknad om stipend

Om Keystone Academic Solutions

Hver måned hjelper Keystone Academic Solutions over seks millioner studenter med å finne det perfekte studieprogrammet. Vi hjelper fremtidige studenter med å finne frem blant mange hundre studievalg og studiesteder, på ett sted, når som helst og hvor som helst. Vi samler all relevant informasjon og nyheter om høyere utdanning og gir studenter en plattform og verktøy for å chatte direkte med opptakskonsulenter på universiteter og høyskoler over hele verden. På den måten gir vi alle muligheten til å velge en utdanning som lar dem nå personlige og profesjonelle mål!

Gå inn på nettstedene våre i dag for å finne ditt studieprogram