Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere PhD Programmer i Utdanningsteknologi i Zapopan, Mexico 2024

PhD Programmer i Utdanningsteknologi i Zapopan, Mexico 2024

Oversikt

Zapopan, en raskt voksende by, har en god rekke pedagogiske skoler og sentre. Byen er kjent for de sentre som tilbyr språk og tekniske kurs.Den velkjente institutter i byen er Centro Tecnológico y Deportivo Jarales, Centro de Ensenanza Tecnica Industrial and Instituto Tecnológico de Estudios superiores de Monterrey

Fra smarttelefoner til spillkonsoller til produktivitetssystemer til digitale medier, digital teknologi spesialister står bak sin design og etablering. Disse fagfolk kan velge å fokusere på programmering og software, brukergrensesnitt, nettverk og dataoverføring, maskinvare eller andre funksjoner på dette feltet.

Mexico er et av de mest populære turistmålene land på planeten. Landet har både tropiske og tempererte soner som gir elevene den beste tiden her. Hvis du ønsker å studere for kurs i nasjonale, autonome universitetet i Mexico, vil det være et strålende liv med mye underholdning i landet også.

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Mexico
  • Pedagogikk
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat