Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 PhD Programmer i Malibu, USA 2023/2024

2 PhD Programmer i Malibu, USA 2023/2024

Oversikt

Malibu klengenavnet som "Bu" ligger og velstående pacific kystlinje i nordvestlige Los Angeles County. Byen er kjent for varme og sandstrender. Den sunt miljø, kunst og kulturelle aktiviteter, kjente biblioteker og høyere utdanning fasiliteter gjøre byen til et ideelt sted å bo og studere.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominerer verdensrangeringen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. Statlige universitetssystemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange campus spredt rundt om i staten, med hundretusenvis av studenter.

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • USA
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger