Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 PhD Programmer i Transportledelse 2023

2 PhD Programmer i Transportledelse 2023

overview

En PhD er en prestisjetunge grad presentert for å fullføre et program med intens akademisk studie. Det tar ofte fire til seks år å fullføre; Men lengden på hvert program er forskjellig. Universiteter krever vanligvis doktorgradskandidater til å gjøre forskning, ta kurs og eksamen, presentere en avhandling og bekreftes av en gruppe utnevnte eksperter på kandidatens valgte fagområde.

Hva er en PhD i Transportation Management? Feltet for transportstyring omhandler logistikken som er involvert i overføring av mennesker eller gjenstander fra ett sted til et annet. Enten det er et pendeltognett eller en storforsendelse av gods, må transportlogistikk vise sikkerhet, effektivitet og aktualitet. Et doktorgradsprogram i transportstyring kan kreve tung forskning i statistikk, matematikk og kvantitativ resonnement.Typiske kurs i disse programmene omfatter ofte transportvitenskap, trafikkanalyse, transportsystemøkonomi, byplanlegging, ingeniørfag og transportpolitikkanalyse. Studentene kan også jobbe med TMS (transport management system) programvare. Ytterligere emner kan utforske reisefterspørselsanalyse, kunstig intelligens i transport, geografiske informasjonssystemer og samfunnsvitenskap. Noen programmer har elever fullført et replikasjonsprosjekt der de må reprodusere funn som er publisert i et anerkjent journal for transport.

Evner som er oppnådd i et doktorgradsprogram for transportstyring, drar nytte av en rekke andre yrker. Studentene kan lære optimale ferdigheter for å forhandle og kommunisere. De kan også skarpere sine analytiske og resonnerende evner, samt muligheten til å forbli fokusert på løsninger.

Ulike universiteter i land over hele verden tilbyr programmer som varierer i lengde og pris.For spesifikasjoner, ta kontakt med de enkelte skolene som tilbyr programmer du er interessert i.

Karriere for vellykkede doktorgradskandidater i transportstyring finner du i flere bransjer. Personer med PhD i Transportation Management kan være i stand til å sikre konsulentjobber med selskaper som søker logistisk hjelp. Noen bransjer som søker logistikk konsulenter er konstruksjon, regjering, matforsyning, passasjertransport og internasjonal handel.

Mange doktorgradsstudenter har vært i stand til å finne alternativer for nettstudier i transportstyring. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

 • PhD
 • Ledelse
 • Transportledelse
fields_of_study
 • Ledelse (2)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study