Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere PhD Programmer i Toksikologi 2023

1 PhD Programmer i Toksikologi 2023

overview

En doktor i filosofi er bedre kjent med sin forkortelse, PhD. Det er ofte høyeste grad tildelt på sitt felt, som representerer toppmøtet i utdanningen.

Hva er en doktorgrad i toksikologi? Toksikologi studiet av skadelig effekt av ulike stoffer på levende organismer. Det er et tverrfaglig fagområde med elementer av kjemi, biologi og medisin. Studentene lærer informasjon som kjemisk sminke av giftstoffer og dosering av kjemikalier som påvirker ulike organismer. På grunn av mangfoldet av felt, kan du ofte finne ulike emner for graden, som analytisk kjemi, biokjemi og narkotika og biomaterialer.

En doktorgradsstudent innen toksikologi har generelt sterke beregningsmessige og analytiske evner. PhD kan typisk brukes til å finne arbeid i karriere relatert til toksikologi samt undervisningsposisjoner.

Selv om et doktorgrad i toksikologiske programmet vanligvis tar omtrent fire år å fullføre, kan undervisning og andre økonomiske hensyn variere, siden disse programmene ofte finnes i mange forskjellige land. Du bør forsker universiteter for å finne et alternativ som best passer din økonomiske situasjon og behov.

En kandidat med doktorgrad i toksikologi kan generelt finne arbeid på en rekke vitenskapsrelaterte felt. Nyutdannede starter ofte i forskningslaboratorier med en mer generell følelse før de går inn i et mer fokusert felt. Forskere kan potensielt arbeide i laboratorier relatert til produktsikkerhetsvurdering, offentlig sikkerhet, faglige og industrielle felt, og lovlig regulering. Retshåndhevelsesorganisasjoner og farmasøytisk industri har også brukt toksikologer til å gjøre analyse for dem.

Fordi det er en avansert grad, kan det være vanskeligere å finne en institusjon som tilbyr en doktorgrad i toksikologi enn et mer grunnleggende program.Til tross for dette kan du generelt finne PhD i toksikologiske programmer i mange forskjellige land. Hvis du er interessert i å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • PhD
  • Naturvitenskap
  • Kjemi
  • Toksikologi
fields_of_study
  • Naturvitenskap (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study