Keystone logo

6 PhD Programmer i Ingeniørfag Elektroteknikk Telekommunikasjonsteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Ingeniørfag
  • Elektroteknikk
  • Telekommunikasjonsteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Ingeniørfag Elektroteknikk Telekommunikasjonsteknikk

Doktorgradsarbeid gir nysgjerrige personer den faglige kompetansen som kreves for å utføre intensiv forskning. Mange programmers forutsetninger krever at studentene får lavere nivåer og fullfører en avhandling eller avhandling før de mottar doktorgrad.

Hva er PhD i telekommunikasjonsteknologi? Noen kurs mange programmer har blant annet datanettverk, telekommunikasjonsnettverksdesign, tilfeldige prosesser, avansert kommunikasjon, digitale kommunikasjonssystemer og datasystem ytelse. I tillegg skreddersyr studentene sine valgfag til deres avhandling og interesser. Kompetanser studentene kan fokusere på blant annet neste generasjons nettverk, fiberoptiske telekommunikasjonssystemer eller nettverksteknologi. Lærer gjennomsnitt tre år for å fullføre programmet.

Forskningsmetode og ferdigheter oppnådd i løpet av programmet kan gjøre det mulig for studenter å nå utover akademikere og videreføre karrieremålene sine samt personlige interesser. Selvdisiplin og analytiske ferdigheter hjelper elevene i sine karrierer, personlige liv og relasjoner.

Kostnadene avhenger av en rekke variabler, inkludert boliger, undervisning og avgifter, forsknings- eller undervisningsassistentskap og mer. Videreforskning i de spesifikke programmene er nødvendig for å oppnå all nødvendig informasjon.

Mange kandidater fortsetter i postsecondary utdanning eller gå inn i forskningsarbeid etter at doktorgradsarbeidet er fullført. Postdoktorale studenter har også flyttet inn i telekommunikasjonsområdet som nettverkssystemanalytikere, telekommunikasjonsingeniører, forsknings- og utviklingsingeniører, elektronikkdesignere, professorer, telekommunikasjonsprogramvare designere og prosjektledere. Doktorgrad i telekommunikasjonsteknologi er ideell for de som allerede er interessert i telekommunikasjon og arbeider i feltet. Nyutdannede er ofte forberedt på å jobbe som ledere i bransjen. Ved å jobbe med datamaskiner kan post-graduates tilpasse sin grad til en rekke bransjer som benytter telekommunikasjon som en del av deres daglige arbeid.

Doktorgradsprogrammer tilbys på deltids- eller heltidsbasis med undervisning på campus og noen ganger på nettet i klasserommet. For å fortsette beslutningsprosessen, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.