Keystone logo

32 PhD Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier

En PhD er en høyere grad som mange studenter forfølge etter å ha oppnådd en mastergrad. Avhengig av det spesifikke programmet, akademisk institusjon og full eller deltidsplan, kan det ta alt fra tre til seks år eller mer for å fullføre.

Hva er en PhD i språkstudier? En doktorgrad i språkstudier tilbyr en avansert utdanning i struktur og praksis av språk. Avhengig av fokuset, kan denne graden sikre deltakeres flyt på et fremmedspråk. Studentene studere, forsker og analyserer områder som lingvistikk, litteratur, oversettelser og leseferdigheter før de sender inn og forsvarer en avhandling eller en avhandling angående deres fagfelt.

Deltakere i et slikt program lærer mer enn detaljene i språkstudier. De får også ofte ferdigheter i kritisk tenkning, problemløsing og forskning og analyse. Disse ferdighetene kan brukes både på arbeidsplassen og i deres personlige liv.

Kostnaden ved å skaffe seg doktorgrad i språkstudier varierer fra skole til skole. Type program og land hvor det er opptjent, kan påvirke prisingen. Studentene bør kontakte opptakskontorer til potensielle institusjoner for å danne realistiske forventninger til programkostnadene.

Etter å ha tjent denne graden, studerer studentene ofte en rekke karrieremuligheter som kan variere fra lokal til internasjonalt nivå. Mange velger en stilling i akademia som forsker eller universitetsprofessor. Andre blir forfattere, oversettere eller tospråklige leksikografer. Noen bestemmer seg for å jobbe i regjeringen, markedsføring, media eller tale og språkterapi. Andre mulige stillinger inkluderer rettsmedisinske lingvister, journalister, bibliotekarer eller logistikkoffisorer.

Det finnes en rekke skoler og steder hvorfra man kan tjene denne høyere grad, og mange tilbyr praktiske fjernundervisningsmuligheter for studenter som trenger mer fleksibilitet i sine tidsplaner. For å finne det beste alternativet for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.