Keystone logo

Filtre

 • PhD
 • Jusstudier
 • Politikk
 • Sosial politikk
Studieretninger
 • Jusstudier (5)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

5 PhD Programmer i Sosial politikk 2024

  PhD Programmer i Sosial politikk

  En doktor i filosofi (PhD) er en grad som gjør at studentene kan spesialisere seg i et emne og bli sett på som dyktig på dette feltet. Denne graden krever en fullført avhandling med omfattende forskning som bidrar til allerede eksisterende materiale. Med en doktorgrad, gir en student større muligheter i sin karriere.

  Hva er en doktorgrad i sosialpolitikk? Denne graden gjør det mulig for studenter å benytte metodiske og teoretiske ferdigheter til å identifisere og analysere sosiale problemer, samt hvordan de relaterer seg til sosial og offentlig politikk. Studenter i dette programmet vil generelt lære om ulike sosiale problemer, inkludert boligkriser, utdanning og helsepolitikk, og hvordan disse samhandler med politikken lokalt og internasjonalt. Studentene kan fokusere sine grader på blant annet sosialt arbeid, offentlig politikk, sosialpolitikk og sosiologi.

  Gjennom en PhD i sosialpolitikk grad, kan enkeltpersoner oppnå supre kommunikasjonsferdigheter som er nødvendige for å jobbe med en rekke forskjellige sosiale eller organisatoriske grupper. De vil også kunne utføre forskning og utvikle nye retningslinjer med problemløsning og analytiske ferdigheter.

  Fullføre en PhD i sosialpolitikk kan ta mellom tre og åtte år, og kostnaden vil variere avhengig av hvilken institusjon som er valgt. Forskning på skolen og programmet er et must for enhver student.

  En PhD i sosialpolitikk utruster et individ med uvurderlig livs- og profesjonelle ferdigheter som er ettertraktet i mange karrierefelt. Ett alternativ er å bli universitetsprofessor. Andre valgmuligheter inkluderer en human Resources Officer, en internasjonal hjelpearbeider, en konsulent for offentlige saker, en ungdom eller sosialarbeider, eller til og med en politimann. Denne graden egner seg til en rekke bransjer, inkludert medisinsk, sivil tjeneste og veldedighetsarbeid, slik at den tilpasses til en rekke felt.

  Videreføring av utdanningen din kan bidra til å fremme karrieren din. For å begynne din faglige utvikling, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.