Keystone logo

19 PhD Programmer i Profesjonsstudier Samfunnsvitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Profesjonsstudier
 • Samfunnsvitenskap
Studieretninger
 • Profesjonsstudier (19)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Programmer i Profesjonsstudier Samfunnsvitenskap

  Involverte dybde studier av et bestemt felt og vanligvis krever opprettelse av en doktorgradsavhandling som en del av de nødvendige kursene, er en PhD en avansert grad. Det kan være den siste graden du arbeider for etter at du har fullført bachelor- og mastergraden.

  Hva er en doktorgrad i samfunnsvitenskap? Sosialfagfeltet fokuserer på forståelse og samarbeid med mennesker. Denne graden kan fokusere på noen overlappende konsepter og tar vanligvis en tverrfaglig tilnærming for å gi deg et bredt spekter av ferdigheter. Noen av kursene du involverer kan omfatte å studere historie, lov, geografi og sosiologi. Du kan fokusere mye på hvordan ulike typer mennesker og kulturer interagerer, og hvordan problemløsing kan styres for både grupper og enkeltpersoner.

  Denne graden kan gi deg sosiale ferdigheter som hjelper deg å bli mer vellykket i personlige relasjoner. Problemløsende ferdigheter kan brukes til å hjelpe deg med å overvinne hindringer i livet ditt, og god kunnskap om lov og regjering kan hjelpe deg med å holde deg oppdatert om aktuelle problemer og hendelser.

  Kostnadene kan være en viktig faktor å vurdere når man tenker på å skrive inn et studieprogram. Å sammenligne skoler og vurdere mulige muligheter for å ta klasser online kan hjelpe deg med å finne et program som passer til din livsstil og ditt budsjett.

  Blant de mange karriere som kan være tilgjengelig for noen med doktorgrad i samfunnsvitenskap, er kanskje det enkleste å bli sosialarbeider. Med denne høye grad kan du også bli professor eller lærer på en skole. Noen andre muligheter for jobb kan bli en historiker, antropolog eller politiker. Du kan jobbe som forsker og bidra til mange fag relatert til samfunnsvitenskap.

  Siden det kan være mange institusjoner som tilbyr PhD-programmer, kan det være til nytte for deg å utforske ulike alternativer før du tar en beslutning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.