Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 PhD Programmer i Marinbiologi 2024

6 PhD Programmer i Marinbiologi 2024

Oversikt

En doktorgrad er den forkortet form for Doctor of Philosophy, men tittelen kan tyde på at det er mottakeren har fullført avanserte studier i alle felt, fra bedrift til botanikk. Denne type grad er vanligvis forfulgte en bachelor- og mastergrad. Programmet kan omfatte en rekke høyt nivå kurs samt uavhengig forskning og en doktorgradsavhandling.

Hva er en doktorgrad i marinbiologi? Studiet fokuserer på biologi, fysiologi, nevrologi, vaner og atferd hos marine organismer. Det kan også undersøke deres interaksjon med sin havmiljøet. Studentene kan undersøke oseanografi og relaterte fag som de søker å lære om dyrene som lever i havet. På doktorgradsnivå fleste studenter vil allerede ha begynt å forfølge en spesialitet, og kan fortsette å skille seg i en bestemt delfelt av marin biologi som de fullfører sine studier og forskning.

Å fullføre et PhD-program kan ha mange fordeler.Få studenter oppnå dette avansert nivå av studien, og nyutdannede kan overgå deres konkurranse om ettertraktede jobbene og karriere utmerkelser. Denne type program kan også fremme kritisk tenkning, problemløsning og forskning ferdigheter.

En ph.d.-programmet kan være ferdig i noen få korte år med fulltidsstudier, men en student kan ta mye lengre tid hvis han eller hun fortsetter å arbeide mens han studerte på deltid. Dette er ikke nødvendigvis skadelig, som yrkeserfaring er også verdifullt. Kostnaden for et program vil variere fra en institusjon til en annen, men kan øke jo lenger en student tar å oppgradere.

Mange nyutdannede av et PhD-program søker en rolle i akademikere. De håper å bli heltids professorer, bestått sin kunnskap og lidenskap sammen til høyere og lavere grads studenter.De kan også delta i et privat eller statlig forskningsinstitusjon der de kan fortsette å arbeide og forske i sin spesialitet, eller i økologi, fysiologi eller biokjemiske egenskaper en bestemt art. Noen kandidater arbeider primært innendørs mens andre tilbringer en god del tid i eller nær vann. Mest brukt tid i en rekke miljøer.

Marinbiologi er et fascinerende felt med mange karrieremuligheter. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Naturvitenskap
  • Biologi
  • Marinbiologi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat