Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 PhD Programmer i Lilongwe, Malawi 2023

3 PhD Programmer i Lilongwe, Malawi 2023

Oversikt

Studenter fra hele verden har valgt en doktorgrad i Malawi. Det er et vakkert land med fantastisk natur og varierte landskap. Studentene arbeider med en doktorgrad i Malawi finne lokalbefolkningen til å være utrolig vennlige og imøtekommende. Det er mye å gjøre for å holde elevene opptatt på fritiden, som for eksempel utforske landsbyer, nasjonalparker, fotturer i fjellet, slapper av på stranden, eller ferskvann dykking.

En PhD i Malawi krever at elevene har riktig utdannelse, erfaring og forutsetninger for å gå inn i programmene. Studenter kan forvente utfordrende pensum som inkluderer kurs, samt betydelig forskning som resulterer i en doktorgradsavhandling eller avhandling. Nyutdannede av PhD i Malawi programmer har den kompetansen som trengs for å gå inn karrierer i akademia, forskning eller industri i den afrikanske regionen eller globalt.

Lær mer om en doktorgrad i Malawi ved å bla gjennom programmene nedenfor og du kan finne neste trinn i din akademiske og profesjonelle karriere!

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Malawi
  • Lilongwe
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat