Keystone logo

10 PhD Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Jusstudier
  • Generelle juridiske studier
  • Jusstudier
Studieretninger
  • Jusstudier (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Jusstudier Generelle juridiske studier Jusstudier

En PhD er høyest i alle felt, og mange velger å tjene på det for å kunne undervise på et kollegialt nivå. Med en doktorgrad, blir du leder innen ditt felt etter å ha brukt mange år på å studere og forske på avanserte emner som bestemte rettsområder.

&nbsp

Hva er PhD i lov og forskrift? En PhD i lov og forskrift er avansert utdanning som vanligvis involverer en intens forskningsstudie i et område av interesse, som kulminerer i en avhandling du faktisk forsvarer før et panel med andre doktorgrader i feltet. Du vil ha post-graduate klasser i loven og jobbe tett med en fakultet rådgiver for å fremme din forskning i riktig retning.

&nbsp

Å tjene en PhD tar mange års høyere utdanning, men det er vel verdt tid og krefter. Når du har disse initialene bak ditt navn, er det øyeblikkelig anerkjennelse av engasjement, utholdenhet og hardt arbeid. Du vil ha grundig kunnskap i et fagområde som gjør deg til en ekspert.

&nbsp

Kostnaden for en doktorgrad vil variere etter høyskole. Fordi du allerede har mastergraden din når du søker om doktorgrad, kan du kanskje jobbe som assistent for høgskolen eller ha muligheter til å lære stipendier for å kompensere for kostnadene dine. Å tjene din PhD kan ta tre eller flere år, avhengig av kursene du har gått inn i programmet og hvor lenge avhandlingen din tar.

&nbsp

Med en doktorgrad har du mange muligheter som er åpne for deg, blant annet undervisning i høyere utdanning på høgskoler og universiteter over hele verden. Med din spesialiserte forskning kan du rådføre deg med bedrifter og regjeringer innen kompetanseområdet.

&nbsp

Åpne dørene du vil ha med en doktorgrad i lov og forskrifter. Ta skritt for å fremme din utdanning og bli leder. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.