Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere PhD Programmer i Juss 2023/2024

PhD Programmer i Juss 2023/2024

Oversikt

En doktorgradsutdanning er ofte høyest grad utdelt av utdanningsinstitusjoner. Det kan ta fem til åtte år å fullføre, avhengig av avhandlingsemnet.

Hva er en PhD i lov? En doktorgradsutdanning kan utstyre studenter med kunnskap om loven når det gjelder regjeringens politikk, forskningsmetoder, statistikk og økonomi. Enkeltpersoner kan skreddersy sine doktorgradsstudier for å fokusere på ett av mange områder, fra statlig og sosialt arbeid til juridiske og regulatoriske spørsmål om internasjonale markeder og bedriftsledelse. Individuelle PhD-programmer kan utvikles med en akademisk rådgiver for å sikre at studentene får den kunnskap og innsikt som er nødvendig for å nå sine mål.

Ferdigheter besatt av PhD-kandidater med lovfokus kan inkludere forståelse og beholdning av store mengder informasjon, som kan brukes i undervisning eller skape detaljerte prosedyrer. De mellommenneskelige og lederegenskaper utviklet under deres program kan overføre til jobbene sine, noe som gjør det mulig å fremme profesjonell utvikling.

Registrerings- og registreringsavgift varierer ofte fra en akademisk institusjon til en annen. Lengde på program og intensitet i klassene som kreves for PhD er blant de bidragende faktorene for kostnaden. Enkeltpersoner bør undersøke potensielle skoler og programmer for å sikre at de kan oppfylle de nødvendige økonomiske kravene.

En PhD i lov kan føre til en lærerkarriere på høykvalitetsuniversiteter og i juridisk forskning. Som en vellykket doktorgradskandidat kan belønnede yrker inkludere å bli en regulatorisk eller immateriell advokat. En karriere som sertifisert patentagent kan være en unik nisje med stort potensial. Uradisjonelle jobber for en lovgrad som blir stadig mer konkurransedyktige inkluderer mediator, politiker og gründer. Regjeringsavdelingsrådgiver og militærforsker er alternative karriereveier som også blir mer vanlige.

Akkrediterte institusjoner over hele verden tilbyr doktorgradsgrader. Online klasser gir fleksibilitet for arbeidende fagfolk og studenter som er i landlige områder. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • PhD
Studieretninger
    Administrasjon Arkitektur Biovitenskap Forretningsstudier Bygg- og anleggsnæring Bærekraftighetsstudier Designfag Energi Generelle studier Helsefag
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat