Keystone logo

5 PhD Programmer i Internasjonale studier 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Menneskerettsstudier
 • Internasjonale studier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

   PhD Programmer i Internasjonale studier

   En doktor i filosofi er en høy grad tilgjengelig for forskere som allerede har bachelor- og mastergrader. Gjennomsnittlige studenter tar tre år å fullføre dette programmet, som vanligvis kulminerer sin akademiske reise.

   Hva er en doktorgrad i internasjonale studier? Internasjonale studier kan dekke et bredt spekter av emner, inkludert internasjonal politisk økonomi, internasjonale relasjoner og komparativ politikk. Det eksakte fokuset på utdanningen kan velges av studentene eller skolen. Hvert universitet kan ha en unik læreplan som inneholder forelesninger, avhandlinger, diskusjoner og workshops i kursene. Selv de nødvendige kursene kan være forskjellige fra skole til skole. Noen eksempler på kursforskere må kanskje ta i løpet av dette programmet inkluderer internasjonal politikk, økonomi gjennom historien og etnisk konflikt.

   En PhD i internasjonale studier er gunstig fordi den hjelper elevene til å forbedre sine ferdigheter, kulturforståelse og kommunikasjonsevner. Med disse dyktige ferdighetssettene kan deltakerne være klar for en ledende rolle eller en høyere startlønn, samt å bli mer informerte globale borgere.

   Kostnaden for doktorgrad kan variere sterkt fra skole til skole. Ofte, plassering, programvarighet og studietema påvirker undervisning.

   En PhD i internasjonale studier fører ofte til en karriere i akademia, men kan også føre til arbeidsplasser i regjeringen, ideelle organisasjoner eller internasjonale selskaper. Den nøyaktige karrieren som er tilgjengelig vil avhenge av arbeidsmarkedet og akademiske og arbeidsopplevelser av lærde. Noen nyutdannede fortsetter å bli internasjonale handelsforskere, kulturspesialister, internasjonale programdirektører, professorer, forskere, journalister, politimenn, globale salgskommunikasjonsoffiserer, humanitære og internasjonale prosjektkoordinatorer.

   Er du klar til å søke på et PhD-program? Du kan kanskje finne programmet du vil ha på universiteter over hele verden. Noen tilbyr selv online kurs for praktisk læring. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.