Keystone logo

1 PhD Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Internasjonal økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Internasjonal økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular locations

PhD Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Internasjonal økonomi

Etter å ha oppnådd en mastergrad, kan en student velge å forfølge en PhD. Dette er den høyeste akademiske graden tilgjengelig og krever mange års intens studie. Avhengig av studiet og skolen, kan denne graden ta mellom fire og seks år for å tjene.

Internasjonal økonomi ser på hvordan ulike land samhandler og påvirker hverandre med hensyn til investering, produksjon, handel og migrasjon. Så, hva er en doktorgrad i internasjonal økonomi? Studier på dette feltet er en grundig titt på systemene som styrer internasjonale økonomier. Noen fokuserer på spedbarnsindustri, finansiell stabilitet, interne økonomier, globalisering og opposisjon. Kunnskaper om økonomiske systemer og internasjonal politikk er en god forutsetning før du starter denne graden.

Lære om internasjonal økonomi har innvirkning på hva du forstår om lokaløkonomi. Evnen til å analysere og reagere på komplekse situasjoner er også nyttig i hverdagen.Å ha en PhD kan medføre fordeler som forfremmelse eller lønnsøkning.

Det er noen forskjellige faktorer å vurdere når budsjettering for en PhD, inkludert om du planlegger å flytte. Visse kostnader avhenger av hvilken skole som er valgt, for eksempel undervisning, gebyrer og bøker. Tilskudd og andre midler er ofte tilgjengelige for ph.d.-kandidater.

Internasjonale selskaper vil alltid trenge noen som forstår internasjonal økonomi. Større selskaper kan ha hele lag viet til emnet, noe som betyr at lederstillinger kan være tilgjengelige for noen med denne doktorgraden. Nye og eksisterende internasjonale selskaper kan ansette nyutdannede av denne typen, samt politiske enheter. Kunnskap om valutakurser kan også føre til sysselsetting i ulike handelsselskaper. Også en doktorgrad åpner ofte døren for ulike forskningsveier.

Å finne en skole som tilbyr en doktorgrad i internasjonal økonomi og andre relaterte områder, er enkelt med vår ledende form.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.