Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 17 PhD Programmer i Industriteknikk 2024

17 PhD Programmer i Industriteknikk 2024

Oversikt

En doktorgrad i filosofi er en doktorgrad, men den kan fokusere på mer enn filosofi. Faktisk tildeler de fleste universiteter en doktorgradsstudie på høyt nivå på et hvilket som helst felt, som humaniora, kunst, vitenskap, ingeniørfag og matematikk. Det kan ta fem til seks år å fullføre dette programmet.

Hva er en doktorgrad i industriell ingeniørfag? Et program med fokus på industriteknikk er ofte utformet for å forberede studentene til å planlegge og gjennomføre forskning, skrive papirer og lage tekniske presentasjoner om fag relatert til feltet. De eksakte programkravene kan variere ved universitet, men inkluderer ofte dybdearbeid, forskning, undervisning og et avhandlingsprosjekt. Studentene kan forventes å ta kurs som introduksjon til stokastisk stimulering, mellomstatistikk, produksjon og logistikk og matematisk programmering.

En PhD i industriell ingeniørfag kan gi mange fordeler.For eksempel kan elevene være kvalifisert for høyere lønn, rask forfremmelse eller ny karrieremulighet. Avhandlingen krever at studenter samarbeider med en professor, som kan bidra til at fremtidige forskningsprosjekter går jevnt.

Mange studenter ønsker å vite hva kostnaden for en doktorgrad er før man forplikter seg til et program. Opplæringen kan variere sterkt fra en skole til den neste, så det er viktig at studentene kontakter universitetet de ønsker å delta for å lære om kostnaden.

I gjennomsnitt fortsetter studenter med doktorgradsutdanning i å bli professorer og forskere ved universiteter og andre akademiske institusjoner. Dette er imidlertid ikke den eneste karriereveien som er tilgjengelig. Nyutdannede kan også være i stand til å bli en senior industriell ingeniørkonsulent, direktør for ergonomer, seniorkvalitetsingeniør, driftsanalytiker eller industriell ingeniørleder. Tidligere arbeidshistorie kan spille en rolle i karriere studentene kvalifiserer for etter oppgradering.

Det første trinnet i å tjene en PhD er å søke på et doktorgradsprogram. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • PhD
 • Ingeniørfag
 • Industriteknikk
Studieretninger
 • Ingeniørfag (17)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat