Keystone logo

2 PhD Programmer i Turisme og serviceindustri Hotelledelse 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Turisme og serviceindustri
 • Hotelledelse
Studieretninger
 • Turisme og serviceindustri (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular locations

  PhD Programmer i Turisme og serviceindustri Hotelledelse

  En doktor i filosofi er en av de høyeste akademiske utmerkelsene tilgjengelig på universiteter. Som andre doktorgrader er det ofte forskningsbasert. Studenter som ønsker å melde seg på et doktorgradsprogram, kan ha behov for en mastergrad.

  Hva er PhD i Hotel Management? Studien av hotellledelse lærer elevene hvordan man kan lage innovative endringer i næringen ved å undersøke tidligere og nåværende turisme trender. Lærere kan være i stand til å velge et fokus for utdanning, for eksempel fasiliteter, forbruksadferd eller eiendomsforvaltning. De fleste programmer på dette nivået inneholder forelesninger, workshops og diskusjoner i det mest forskningsbaserte læringssystemet. Forskere kan forventes å ta visse kurs, som for eksempel vitenskapelige grunnlag for gjestfrihetsadministrasjon, avansert forskningsseminar og markedsføring og markedsføring av gjestfrihet.

  Denne utdanningen er gunstig fordi den kan forberede studentene på lederskap roller i bransjen ved å bygge på kommunikasjon, problemløsing og organisasjonsferdigheter. Ikke bare kan disse ferdighetene gjøre kandidater med konkurransedyktige søkere, men de kan også hjelpe dem med å lykkes i sitt privatliv ved å fremme meningsfylte relasjoner med sine kjære.

  Kostnaden for en doktorgrad kan avhenge av noen få faktorer, inkludert plassering, varighet og emne. De fleste doktorgrader tar tre år å fullføre, men noen kan ta lengre tid, noe som kan påvirke undervisningen. Søkere kan få et estimat ved å kontakte et bestemt universitet.

  Mange kandidater med doktorgrad i Hotel Management havner i forskningsstillinger, for eksempel gjestfrihetsadministrasjonsforsker. Men forskere kan være forberedt på en rekke andre karrierer også. Noen studenter fortsetter å bli professorer, gjestekoordinatorer, administrerende direktører, markedsføringsspesialister og hotelladministrasjonskonsulenter. De eksakte karrieremulighetene som er tilgjengelige, kan avhenge av studenters interesser, utdanning og arbeidshistorie.

  Uansett hvor du bor, kan du kanskje finne et PhD-program nær deg. Noen skoler tilbyr selv nettbaserte programmer. For å søke om eller lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.