Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 PhD Programmer i Forskningsingeniørarbeid 2024

3 PhD Programmer i Forskningsingeniørarbeid 2024

Oversikt

Er du lidenskapelig opptatt av å undersøke, oppdage og utvikle ny teknologi? Ønsker du å gjøre en betydelig innvirkning på verden? I så fall kan en ingeniørutdanning passe perfekt for deg.

Ingeniørforskningsgrader imøtekommer et bredt spekter av interesser. Fra ingeniørutdanningsforskning og autonome intelligente maskiner til energisystemer, maskinlæring og konstruksjonsteknikk, det er noe for enhver smak. Med så varierte læreplaner kan du skreddersy utdanningen din for å passe dine unike karrieremål.

Nyutdannede med ingeniørstudier er svært ettertraktet på tvers av flere bransjer, inkludert bilindustri, romfart, energi, elektronikk og farmasøytiske produkter. Du kan finne deg selv å jobbe som forsker, ingeniør eller til og med en leder og utvikle banebrytende produkter og prosesser som forvandler verden rundt oss.

Men det er ikke bare bransjer som er ivrige etter å ansette nyutdannede ingeniører. Offentlige etater og ideelle organisasjoner verdsetter også ekspertisen deres i å utforme offentlig politikk, overvåke overholdelse av regelverk og utføre forskning for å støtte sosiale og miljømessige initiativer.

Hvis du har et brennende ønske om innovasjon og en drivkraft for å gjøre en forskjell, kan en ingeniørutdanning være din billett til en spennende og tilfredsstillende karriere.

Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Ingeniørfag
  • Ingeniørstudier
  • Forskningsingeniørarbeid
Studieretninger
  • Ingeniørfag (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Beslektede studieretninger