Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 38 PhD Programmer i Forretningsledelse 2023

38 PhD Programmer i Forretningsledelse 2023

overview

En PhD er resultatet av mange intense år med spesialisert studie som en del av doktorgradsprogrammet. Denne høye ære skiller ut kandidater som intellektuelle ledere og eksperter på sitt fagområde. Studenter med denne type grad skal uteksaminere med en svært sterk og grundig kunnskap i sitt område.

Hva er en doktorgrad i bedriftsøkonomi? Det er en høyere grad som gir nyutdannede den kompetansen som trengs for å komme inn i arbeidsstyrken som en bransjeekspert ved oppgradering. Noen obligatoriske kurs i et slikt PhD-program kan inneholde kvantitative og kvalitative forskningsmetoder, ledelse og strategisk ledelse, og aktuelle problemstillinger i ledelsen. Grad programmet vil typisk kulminere med en grundig studie som en del av den endelige avhandlingen.

En PhD i bedriftsøkonomi skal forberede kandidater til å jobbe i enhver bransjens virksomhet. I dette programmet skal studentene se en forbedring i deres forsknings-, analytiske og presentasjonsferdigheter, som kan være verdifulle karrieremessige egenskaper ved jobbjakt.

Undervisningskostnader for en doktorgrad kan påvirkes av flere faktorer, blant annet hvor skolen ligger. Studentene bør kontakte individuelle skoler med spørsmål og for en komplett kostnadsanalyse.

Personer med doktorgrad i bedriftsøkonomi kan finne arbeid innen akademikere på kollegialt nivå. Med en doktorgradsutdanning kan de jobbe som faste professorer, gi forelesninger, gjennomføre forskning på sitt felt for å gjøre forbedringer, skrive forfattere om emner for næringsliv og økonomi, og ledende seminarer og opplæringer for andre akademikere som ønsker å bygge på sine forretnings- instruksjonsferdigheter. Nyutdannede kan også være i stand til å jobbe som konsulent for bedrifter som trenger kompetanse eller ønsker å ansette eksperthøyttalere eller trenere for hendelser.

Det finnes mange PhD-programmer i bedriftsadministrasjon som er ideelle for de som ønsker å jobbe i sitt eget tempo. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • PhD
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
fields_of_study
  • Forretningsstudier (38)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format