Keystone logo

1 Fjernundervisning PhD Programmer i Formuesforvaltning i London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Økonomistudier
 • Finans
 • Formuesforvaltning
 • London
 • Fjernundervisning
Studieretninger
 • Økonomistudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Fjernundervisning PhD Programmer i Formuesforvaltning

  London er hovedstaden i Storbritannia, den mest folkerike regionen og der kongefamilien bor. Det har den største konsentrasjonen av høyere utdanning i Europa med 412 000 studenter ved 43 universiteter.

  I dagens fartsfylte verden er det viktigere enn noen gang å ta smarte økonomiske beslutninger. Med så mange investeringsalternativer og komplekse økonomiske reguleringer er det ikke rart at folk i økende grad søker profesjonell hjelp for å sikre fremtiden sin. Det er her formuesforvaltning kommer inn, og gir kundene den ekspertveiledningen de trenger for trygghet og finansiell stabilitet.

  En formueforvaltningsgrad utstyrer deg med ferdighetene til å navigere i den intrikate finansverdenen. Du vil dykke inn i emner som regnskap, økonomi, beskatning og investeringer, og lære hvordan du analyserer økonomiske data og lager strategier skreddersydd til kundens unike mål. Du vil få innsikt i de juridiske og etiske aspektene ved formuesforvaltning, og sikre at du kan gi grundige råd.

  Med en formueforvaltningsgrad kan du bli finansiell rådgiver i en bank eller verdipapirforetak, eller bli med i et team av formuesforvaltere i en stor organisasjon som et hedgefond eller private equity-selskap. Alternativt kan du velge veien til en uavhengig konsulent, som veileder enkeltpersoner og bedrifter mot økonomisk suksess.

  Uansett hvilken vei du tar, sikrer en formueforvaltningsgrad at du er godt rustet til å hjelpe andre med å ta informerte økonomiske beslutninger og nå sine mål.

  Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

  Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

  Nett- eller fjernundervisning refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanning. Med nettbasert læring kan man få tilgang til utdanning når som helst og fra hvor som helst med en tilgjengelig internettforbindelse.