Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 PhD Programmer i Europeiske studier 2024

3 PhD Programmer i Europeiske studier 2024

Oversikt

Utover å ha en bachelor- eller mastergrad, er doktorgradsleder (PhD) den høyeste prestasjonen i akademia. Typisk mottar denne doktorgraden grad å forske og presentere en avhandling i et bestemt felt.

Hva er PhD i europeiske studier? Europeiske studier dekker et stort utvalg av fagområder, alt relatert til fortid, nåværende og fremtidig europeisk utvikling. Typisk sett som en del av humaniora eller samfunnsvitenskap, inkluderer europeiske studier kursområder aspekter ved statsvitenskap, økonomi, sosiologi, lov og geografi. Fokusområder inkluderer en analytisk forståelse av EU og, relativt, dets medlemsland.

Den avanserte studien av Europa utvikler mange ferdigheter. Avansert kunnskap om europeisk historie, regionens innebygde geopolitikk og forståelse av økonomiske prinsipper i spillet er alle nødvendige for å oppnå en doktorgradsstudium. Disse ferdighetene gir muligheter til å fremme politiske diskusjoner og operere i både de akademiske og politiske rikene.

Det er vanskelig å anslå kostnadene ved et europeisk studium PhD-program uten å vite at institusjonen deltok. Kostnaden for oppmøte vil også variere fra land til land. En typisk PhD på dette feltet tar tre til fire år å tjene.

En PhD i europeiske studier gir et stort utvalg av karrieremuligheter. På grunn av sin tverrfaglige karakter er karrierer som økonom eller politikkplanlegger eller analytiker og fortsatt faglig forskning alle muligheter. Ettersom forståelse av dette feltet vil føre til kunnskapsnivå på EUs nåværende tilstand, er ikke-statlige organisasjoner et sannsynlig mål, med potensial til å holde stilling til forsker eller konsulent. Statsstillinger, fra diplomater til etterretningsagenter, kan også være alternativer.

Selv om det kan synes å tyde på at skolene og universitetene i Europa vil tilby dette PhD-programmet, vil studentene finne denne graden som tilbys globalt og lokalt, samt online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Europeiske studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat