Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 PhD Programmer i Entreprenørskap 2023/2024

8 PhD Programmer i Entreprenørskap 2023/2024

Oversikt

Entreprenørskap krysser disipliner av virksomheten, økonomi, sosiologi, og teknologi og kan utforskes i regional, organisatorisk, sektorer, eller internasjonale sammenhenger, for eksempel sosiale virksomheter, store organisasjoner, familie bedrifter og selskaper. Fokus for PhD Entreprenørskap er på mange aspekter av å starte og opprettholde en vellykket bedrift.

Studentene arbeider med en PhD entreprenørskap grad vil sannsynligvis studere slike temaer som markedsføring, venture kapital, multivariat statistikk, og kategoriske data analyse. De fleste programmer kan også kreve virksomheten grunnlaget for finans og økonomi. Som de fleste PhD-programmer, vil PhD entreprenørskap krever forskning mot en avhandling. Nyutdannede holder en PhD Entreprenørskap grad går ofte videre til karrierer i akademia, forskning, offentlige, private konsulentfirma eller starte egen virksomhet.

Hvis du er business kunnskapsrike og er interessert i et PhD Entreprenørskap grad, deretter bla gjennom alternativene nedenfor og finn programmet for deg!

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
Studieretninger
  • Forretningsstudier (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat