Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 PhD Programmer i Engelskstudier 2023/2024

2 PhD Programmer i Engelskstudier 2023/2024

Oversikt

En PhD kan bygge på tidligere utdanning ved å fremme studentens kunnskap til ekspertnivå. Programmer har en tendens til å være fleksibel og kan ta minst ett til fire år å fullføre. Studentene utformer typisk sine kurs slik at de kan fullføre denne graden med en spesialisert kunnskap som kan starte sin karriere i arbeidsmarkedet.

Hva er en PhD i engelskstudier? Denne graden tar byggesteinene fra tidligere studier på engelsk slik at studentene kan bli spesialisert på et emne. De jobber ofte tett med rådgivere og komiteer for å utvikle det emnet gjennom omfattende forskning. Eksempler på spesialiseringer inkluderer språk og litteratur, tverrkulturelle studier, språkundervisning eller media. Studentene kan også lære å utvikle litterære kritikk teknikker og få en kontekstuell forståelse av deres konsentrasjon. Universiteter krever vanligvis doktorgradskandidater til å undervise andre studenter som en del av opplæringen.

Studenter som forfaller denne graden, kan bygge videre på sin ferdighet satt til å lære nye ferdigheter som de kan bruke i sitt personlige eller profesjonelle liv. Aptitudes ofte styrket inkluderer kommunikasjon, analyse og kreativ problemløsning.

Kostnaden for en doktorgrad i engelskstudier er avhengig av universitetet. Noen studenter får finansiering for å betale for utdanning. Fremtidsstudenter oppfordres til å forsker ulike universiteter for å finne et program som samsvarer med deres mål.

Doktorgradsstudenter går ofte inn i akademia som universitetsprofessorer eller andre lærerroller, som å lære engelsk til utenlandske studenter. Det finnes også en rekke karrierer på andre områder, for eksempel litteraturkritiker, forfatter, redaktør, redaksjonell assistent, reklame tekstforfatter, leksikograf, historiker, filmskaperen, PR-direktør eller forretningsjef. Disse andre karriereveiene finnes i privat og offentlig sektor.

Skoler over hele verden tilbyr en PhD i engelsk studier. For potensielle studenter som ønsker mer fleksibilitet, er det tilgjengelige online-programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • PhD
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Engelskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat