Keystone logo

22 PhD Programmer i Energi Energiingeniørarbeid 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Energi
  • Energiingeniørarbeid
Studieretninger
  • Energi (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Energi Energiingeniørarbeid

Etter å ha fullført en mastergrad velger noen studenter å fortsette sine pedagogiske bestrebelser ved å forfølge en doktorgrad i filosofi. Under et doktorgradsprogram fullfører studenten selvstendig forskning som kumulerer i oppretting og forsvar av en avhandling.

Hva er en doktorgrad i energiteknikk? Disse kursene dekker vanligvis en rekke emner, inkludert karbonfotspor, miljøbesparende teknologi, lagring av ulike former for kraft og metoder for grønn energiinnhenting som solpaneler og vindmøller. I tillegg til typiske kurs kan studentene bli pålagt å ta valgfrie kurs, publisere artikler i vitenskapelige tidsskrifter og skrive og forsvare en avhandling.

I løpet av dette ph.d.-programmet kan studentene få ferdigheter i å analysere kraftbehov, utforme løsninger på energiproblemer og implementere ny teknologi i eksisterende systemer. På grunn av skolens utdannelse er kandidatene klare til å ta ledelsen i å tenke og bruke energiplaner.

Kostnaden for en hvilken som helst grad pensum er avhengig av varigheten, plasseringen og kravene til læreplanen. Ph.d.-kursene tar vanligvis tre år å fullføre, selv om avhandlingen kan ta år, avhengig av hvor involvert forskningsprosessen kan være.

Mange doktorgradsstudenter går inn i sporet med målet om slutt å undervise i feltet. Professorer får nesten alltid en doktorgrad for best å kvalifisere dem til å formidle kunnskap til fremtidige studenter. Nyutdannede av et energiteknikk doktorgradsprogram kan bli styremedlemmer, ledere og andre ledere på atomkraftverk, offentlige etater og private selskaper over hele verden. Senior energikonsulent, energiingeniør, energimarkedsanalytiker og senior planteleder er bare noen av de mange karriereveiene en kandidat kan velge.

En PhD kan være det rette alternativet for å starte en kandidat karriere til neste nivå. Online grad alternativer gjør prosessen enklere enn noensinne. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.