Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 17 PhD Programmer i Energi 2023

17 PhD Programmer i Energi 2023

overview

Filosofie doktor, eller PhD, er den høyeste akademiske graden studenter kan få i et bredt spekter av fagområder. Det hjelper elevene med å oppnå forskningsferdigheter og bli anerkjente eksperter på sine fagområder.

Hva er en doktorgrad i energistudier? Programmet er rettet mot forskning i og dyp forståelse av energisystemer, klimaendringer og energiproduksjon, distribusjon og forsyning. Noen områder av studien inkluderer fornybar energi, energiinvestering og økonomi, politikk, utvikling, lavemisjonsteknologi, lov, klimavitenskap og strategier og innovasjon i karbonstyring. Andre kurs inkluderer kullproduksjonsteknologi, entreprenørskap, ledelse og energieffektivitet og transport med lavt CO2-utslipp.

Studenter som fullfører doktorgradsprogrammet kan få muligheten til å søke kunnskap og forskningsmetoder for å løse problemer inn og ut av feltet. De kan også få de skriftlige ferdighetene som trengs for publiserbart arbeid og ledelsesevner som trengs for å fremme forskning og utvikling.

Den totale kostnaden for en doktorgrad i energistudier er betinget av den valgte skolen, landet der den er basert og hvor studenten bor. Kursets varighet går mellom tre og fem år. Lovende studenter bør be om informasjon fra potensielle skoler for mer informasjon om undervisning.

De som får doktorgrad i energistudier, kan ha energirelatert karriere i både offentlig og privat sektor. Rådgivere hjelper med å analysere og formulere energipolitikk. Forskere utvikler fornybar energi og energieffektive teknologier. Andre karrieremuligheter inkluderer energileverandørsjef eller direktør, miljøanalytiker, kjemiker, ingeniør, miljøplanlegger, geolog eller regulatoranalytiker. Jobber kan innebære enten å forbedre energieffektiviteten i eksisterende nett eller fremme innovasjoner i alternativ energi.

Doktorgradsprogrammer i energistudier er tilgjengelige på universiteter over hele verden, både online og personlig. Hvis du er interessert i å forfølge denne graden, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • PhD
  • Energi
  • Energi
fields_of_study
  • Energi (17)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format