Keystone logo

1 Deltid PhD Programmer i Digital humanitære organisasjoner i Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Menneskerettsstudier
 • Humanitære organisasjoner
 • Digital humanitære organisasjoner
 • Deltid
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (1)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  Deltid PhD Programmer i Digital humanitære organisasjoner

  Hva er Digital Humanities?
  Digital humaniora er et studieområde som bruker digitale teknologier for å hjelpe oss bedre å forstå humaniora. Den kan brukes til å undersøke og analysere tekster, kunstverk og andre kulturelle gjenstander. I tillegg kan digital humaniora hjelpe oss å bevare og dele humanioraressurser med et bredere publikum.

  Hva kan jeg gjøre med en grad i digital humaniora?
  En grad i digital humaniora kan føre til en karriere i akademia, jobbe som forsker, r eller professor ved en høyskole eller universitet. Du kan også jobbe som databaseadministrator, informasjonsarkitekt eller webutvikler for et museum, et bibliotek eller en annen kulturinstitusjon. I tillegg kan du bruke ferdighetene dine til å utvikle nye måter å undervise og lære om humaniora, eller til å lage digitale humanistiske ressurser som databaser, ordbøker og leksikon.

  Hvorfor er det viktig å studere Digital humaniora?
  Det er mange grunner til at det er viktig å studere digital humaniora. For det første kan det hjelpe oss å forstå humaniora bedre ved å bruke digitale teknologier til å forske på og analysere ressurser innenfor ulike humanistiske felt. De med utdannelse i digital humaniora kan bruke ferdighetene sine til å utvikle nye måter å undervise og lære om humaniora, eller til å skape nye ressurser. Å studere digital humaniora er viktig fordi det kan hjelpe oss bedre å forstå og sette pris på humaniora, og også fordi det kan hjelpe oss å dele humanioraressurser med et bredere publikum.

  Hvilke grader og programmer er tilgjengelige i Digital Humanities?
  Digital humaniora er et voksende studieretning og det finnes ulike grader og programmer tilgjengelig. Noen høyskoler og universiteter tilbyr lavere og høyere grad i digital humaniora, mens andre tilbyr sertifikater eller kurs i faget for fagfolk med mer tradisjonelle grader innen humaniora. Programmene varierer i fokus og tilnærming, men alle gir studentene muligheten til å lære om bruk av digitale teknologier for å forske på og analysere tekster, kunstverk og andre kulturelle gjenstander. I tillegg lærer studentene i disse programmene hvordan de kan bevare og dele humanistiske ressurser. Noen digitale humanistiske programmer fokuserer også på nye teknologier eller teknikker som kan brukes innenfor studiet av humaniora.

  Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

  Krav til ph.d.-programmet involverer ofte studenten har allerede oppnådd en mastergrad. I tillegg må en oppgave eller avhandling hovedsakelig bestående av originale akademisk forskning fremlegges. I enkelte land, kan dette arbeidet selv må forsvares foran et panel.

  Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.