Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 PhD Programmer i Design 2023

7 PhD Programmer i Design 2023

Oversikt

Studenter som ønsker å forfølge en karriere i akademia bør vurdere å tjene en PhD. Dette er den typiske måten å gå inn på dette feltet, da det representerer det høyest mulige utdanningsnivået. Prosessen med å tjene en doktorgrad involverer intensiv forskning, samspill med en ekspert på feltet og utviklingen av en omfattende avhandling.

Hva er en PhD i Design? Dette studiet kombinerer kreativitet med praktiske ferdigheter for å danne et allsidig studieprogram. De spesifikke områdene du studerer, vil avhenge av hvilke felt og disipliner som er knyttet til dine personlige mål. Det er mulig å studere alt fra maleri eller belysning til animasjon eller grafisk design. Designprogrammer er ofte skilt i kreative og markedsføringskategorier. Uansett hva du velger å studere, vil du mest sannsynlig studere kunsthistorie og estetikk.

Designfeltet gjelder for nesten hvilken som helst disiplin, som gir elevene som studerer det mange fordeler. I løpet av studiene utvikler de vanligvis sterke organisatoriske ferdigheter, mestring av bestemte designprinsipper og ledelsesevner.

Før du går inn på et PhD-program, er det best å undersøke hvor mye det vil koste. Hver variabel fra landet du er i til skolen du velger, bestemmer undervisning. Husk at doktorgradsprogrammer har en tendens til å kreve minst to år, hvor tre eller fire er mer vanlige.

En PhD i Design gir nyutdannede til å forfølge karrierer i akademikere. Dette betyr at noen av de vanligste karriere er universitetsprofessor og forsker. Selv om det er sant at de fleste studenter som tjener en doktorgrad, gjør det spesielt for å bli en av disse fagfolkene, er det også mulig å holde mer tradisjonelle stillinger, som en designleder, markedsføringskonsulent, interiørdesigner eller andre. Det er også mulig å jobbe uavhengig av hvilken kreativ disiplin du foretrekker. I tillegg holder mange fagfolk undervisning og design karriere i tandem.

For å komme i gang, begynn å undersøke hvilken type program som passer dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • PhD
 • Designfag
 • Design
Studieretninger
 • Designfag (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat