Keystone logo

19 PhD Programmer i Teknologi Databehandling 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Teknologi
  • Databehandling
Studieretninger
  • Teknologi (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Teknologi Databehandling

En PhD er en avansert grad som hjelper til med å forberede kandidater til en karriere i privat sektor og i akademia. Denne graden er anerkjent som et tegn på høy prestasjon og kan føre til fremdrift i et valgt felt. En PhD er kjent som en terminal grad i sitt fagområde.

Hva er en PhD i Computing? Denne graden gir et høyt nivå av instruksjon på et utvalg av emner relatert til profesjonell databehandling. Disse temaene inkluderer slike områder som læring som maskinvare, programvare, struktur og behandling av typer media, systemdesign, systemutvikling og informasjonsbehandling. Gradprogrammer omfatter vanligvis en blanding av forskning, klasseromforelesninger, selvstudium og avhandlingskrav.

Studenter som jobber for en PhD i Computing, utvikler ofte et høyt nivå av ferdigheter i ulike datarelaterte felt. De er også sannsynlig å skaffe gode forskningsmessige ferdigheter, samt evnen til å engasjere seg i kritisk tenkning. Disse ferdighetene er verdifulle på jobbmarkedet, og de overfører også til privatlivet i form av overordnet planlegging og organisering.

Kostnaden for et doktorgradsprogram varierer etter institusjon, studieland, programlengde og flere andre faktorer. Det er viktig for potensielle lærere å se nøye på de tilbudte tilbudene og å nå ut til de enkelte skoler for mer fullstendig informasjon.

Nyutdannede med PhD i Computer er sannsynligvis etterspurt etter karriere på en rekke arbeidsplasser. De kan være i stand til å jobbe som akademikere, forskere, forskere og konsulenter for private bedrifter, tenketanker, regjeringer og universiteter. Spesifikke titler som kan appellere til kandidater inkluderer applikasjonsanalytiker, IT-konsulent, dataanalytiker, forsker, bibliotekar, multimedieprogrammerer, spillutvikler og applikasjonsutvikler.

Et program for PhD i Computing tilbys i mange land over hele verden. Disse programmene inkluderer ofte et utvalg av online læringsmuligheter, samt tradisjonelle klasseromsmiljøer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.