Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 PhD Programmer i Byutvikling 2023/2024

5 PhD Programmer i Byutvikling 2023/2024

Oversikt

En PhD er doktorgrad i filosofie grad tildelt av et universitet. Globalt anerkjent som den høyeste postgraduate grad tilgjengelig i akademia, er det sett av de fleste som en prestisjefylt ære å tjene en.

Hva er PhD i Urban Development? Byutviklingsstudier fokuserer på den kulturelle, sosiale og økonomiske utviklingen av byene. Det søker også å forklare systemets underliggende mekanismer. Studentene kan velge mellom klasser som urbanisering og byutvikling, arkitektur i byplanlegging og sosiokulturell boligmarkeds-segregasjon. For de som ønsker å spesialisere seg, kan klassene omfatte gatekunst, mobilitet og smart byproblemer.

Doktorgradsutdannede i byutvikling har en tendens til å utvikle eksepsjonelle ferdigheter i kritisk tenkning, definere problemer og teamledelse, som kan øke sin forretnings karriere. De kan også utvide sine personlige liv ved å forbedre deres ressurssterkhet, pålitelighet og evne til å bruke datamaskiner.

Kostnader for å fullføre en doktorgrad i filosofi i byutvikling varierer mellom institusjoner. Avhengig av valg av en privat skole eller et offentlig universitet, kan programmet ta fem eller flere år. Det anbefales at potensielle studenter kontakter skolen etter eget valg angående kostnader.

Byutvikling doktorgradskandidater velger ofte karriere i design, undersøkelse eller utvikling. Men for de som ser lengre unna, er karrieremulighetene ganske varierte. Store bedrifter og internasjonale selskaper ansetter ofte interne planleggingsutviklere for å begynne ekspansjonsdesign for kontorbygg og fabrikker. Andre bedrifter og myndigheter krever kartografer, forskningsanalytikere, undersøkelsesprognosere og transportutviklere. En byutviklingsstudent kan også utmerke seg på mange områder av bolig eller byplanlegging for kommunale eller offentlige byråer.

Med utvidelsen av klasser i elektroniske programmer over hele verden, kan elevene bedre kunne enn noen gang for å finne programmer som passer deres livsstil. For å begynne doktorgradsstudiet, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • PhD
 • Arkitektur
 • Byutvikling
Studieretninger
 • Arkitektur (5)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat