Keystone logo

7 PhD Programmer i Biovitenskap Biovitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Biovitenskap
 • Biovitenskap
Studieretninger
 • Biovitenskap (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Programmer i Biovitenskap Biovitenskap

  Hva er en doktorgrad i Biological and Life Science?

  En PhD i biologisk og Life Science er en vitenskap doktorgradsprogram med fokus på studiet av levende organismer, inkludert biologi, økologi, evolusjon og nevrovitenskap.

  Hva er fordelene med å ta en doktorgrad i Biological and Life Science?

  Studenter som tjener en doktorgrad i Biological and Life Science vil være godt forberedt for forskningsbaserte stillinger i disse feltene. Disse studentene kan også lære biologiske og life science emner på universitetsnivå.

  Hvor mye koster det å ta en doktorgrad i Biological and Life Science?

  Kostnaden for ethvert doktor program vil variere avhengig av den valgte skolen og plasseringen av studien.

  Hva er kravene til en doktorgrad i Biological and Life Science?

  Doktorgradsprogrammer har strenge forutsetninger for aksept. For biologiske og life science-programmer, vil elevene trenger undervisning og master 's nivå trening i emnefeltet for å gi grunnlag for fremtidige studier. Testresultater eller gjennomsnittskarakter nivå krav kan også begrense de elevene som går inn i disse programmene.

  Hva slags karriere forbedring kan du forvente med en doktorgrad i Biological and Life Science?

  En PhD i biologisk og Life Science er grunnlaget for en karriere som en vitenskapelig forsker eller instruktør. Disse legene er på forkant av medisinsk og biologisk forskning. De er de etablerte myndighetene i disse feltene, og ofte publiserer sine funn i prestisjetunge tidsskrifter.

  Hvorfor ta en Online PhD i Biological and Life Science?

  Online PhD i biologi og Life Science programmer lar studentene til å studere i den komforten av deres egne hjem og på et tidspunkt som passer for dem. Dette gjør programmet praktisk.

  Hvor du skal ta en doktorgrad i Biological and Life Science?

  Fordi det er en ganske standard program, kan interesserte studenter finne PhD i Biological and Life Science programmene i universiteter som har doktorgradsprogrammer. Ofte disse skolene som fokuserer på de matematiske og naturvitenskapelige områder sterkt er det beste valget for dette programmet. Bruk søke nedenfor for å finne et program som passer dine behov.