Keystone logo

1 PhD Programmer i Helsefag Helseteknologi Bioteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Helseteknologi
  • Bioteknologi
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

PhD Programmer i Helsefag Helseteknologi Bioteknologi

En doktor i filosofi er et akademisk fagområde som er åpent for nyutdannede som allerede har fullført et masterstudium. De fleste lærde har en doktorgradsutdanning, fordi det er den høyeste prisen som tilbys av mange universiteter. Heltidsstudenter kan fullføre dette programmet om tre år.

Hva er en PhD i Bioengineering? Bioengineering er en tverrfaglig studie som ser på ingeniørfag, biologi, medisiner og helsefag. Mange programmer lærer studentene hvordan man bruker engineering prinsipper til studiet av biologiske prosesser. Selvfølgelig kan hvert universitet tilby ulike områder av konsentrasjon, som biofysikk, nye biomaterialer og sårheling. De eksakte kursene som tilbys for et doktorgradsprogram, kan være forskjellige på hver skole, men de kan omfatte bioengineering profesjonalitet, databehandling bioteknologi, biologisk nanoengineering, digital bildebehandling, optisk elektronikk og biomedisinsk instrumentering.

Studier av bioengineering på doktorgradsnivå kan gi deltakerne en rekke unike ferdigheter og kunnskaper som kan hjelpe dem å være mer konkurransedyktige jobbsøkere. For eksempel kan noen mennesker bygge sine evner til å tenke kritisk, designe forskningsprosjekter og kommunisere gjennom skriving. Disse ferdighetene kan til og med korrelere til et mer meningsfylt personlig liv.

Kostnaden for et PhD-program kan avhenge av skolen, programfokus og programvarighet. Å kontakte et universitet direkte kan være den beste måten å få en presis pris på.

Når du tenker på å inngå et doktorgradsprogram, kan det være fordelaktig å vite hvilken type karriere som kan være mulig etter eksamen. Selvfølgelig kan disse mulighetene variere sterkt fra en kandidat til den andre, avhengig av deres andre utdanning og jobbhistorie. Noen lærde bruker denne utdanningen til å bli en protein ingeniør, postdoktorale forsker, vitenskapelig programleder, bioengineer, professor i bioengineering eller seniorforsker.

Hvis du vil melde deg på et PhD i Bioengineering-programmet, må du gjøre noen undersøkelser. Mange skoler over hele verden tilbyr programmer via internett og / eller tradisjonelle klasserominnstillinger. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.