Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 4 PhD Programmer i Biologisk mangfold 2023/2024

4 PhD Programmer i Biologisk mangfold 2023/2024

Oversikt

Navnet Doctor of Philosophy er litt misvisende fordi mange mottakere av doktorgrader faktisk ikke studerer filosofi. Denne graden er en profesjonell doktorgrad som kan ta alt fra fire til åtte år for å fullføre. Det krever omfattende forskning og engasjement.

Hva er en doktorgrad i biologisk mangfold? Det er studiet av ulike økosystemer og deres innvirkning på ulike miljøer. Studentene utforsker naturlandskaper og skaffer seg teorier og metoder for å bevare disse ulike miljøer og organismer. Ethvert PhD-program krever mye forskning. En doktorgrad i biologisk mangfold er ikke annerledes. Det er ikke uvanlig for gradprogrammer å kombinere biologisk mangfold med økologi, bevaring eller samfunnsvitenskap fordi de komplementerer hverandre godt. Studentene undersøker temaer som evolusjon og biologisk mangfold, habitatbehandling og parasitologi.

Studenter som studerer biologisk mangfold lærer vanligvis å jobbe selvstendig, designe forskningsprosjekter og presentere ideer sammenhengende.Mange studenter finner sine kommunikasjonsevner økende og kan syntetisere komplekse ideer lettere. Studentene lærer ofte verdifulle lederegenskaper, samtidig som de lærer å akseptere kritikk. Disse er alle nyttige ferdigheter til å ha i noe miljø.

Tiden som kreves for å oppnå en PhD kan variere sterkt fra en student til den neste, og kostnadene kan variere drastisk mellom programmene. Den beste måten å estimere kostnadene på er å kontakte dine interessentskoler og snakke med deres opptaksrådgivere.

Karrierer i biologisk mangfold florerer. Enten du er interessert i å bli professor eller arbeider i feltet, presenterer en doktorgrad i biologisk mangfold mange alternativer. Studentene søker ofte jobber som økologer, naturvernere og forskere. Mottakere av en slik grad kan finne seg som havforskere, bevaringsoffisører, dyreparkere eller miljøkonsulenter.

Hvis du elsker bevaring og miljø, bør du vurdere å forfølge en doktorgrad i biologisk mangfold.Den beste måten å finne ut mer informasjon er å søke etter programmet ditt nedenfor, og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle ut hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • PhD
 • Biovitenskap
 • Biologisk mangfold
Studieretninger
 • Biovitenskap (4)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat