Keystone logo

0 PhD Programmer i Helsefag Biomedisinske studier Biokjemi 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Helsefag
  • Biomedisinske studier
Studieretninger
  • Helsefag (0)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Ingen programmer oppfyller søkekriteriene dine. Vennligst avgrens filtrene dine.

Clear filters

Popular education type

PhD Programmer i Helsefag Biomedisinske studier Biokjemi

Doktor i filosofi, eller PhD, er en profesjonell grad med et sterkt fokus på forskning. Personer som har denne graden har spesialisert kunnskap som gjør at de kan jobbe på universitetsnivå eller i et fagfelt. Denne graden krever intensiv studie som slutter i en avhandling eller avhandling.

Hva er en doktorgrad i biokjemi? Biokjemi innebærer studier av kjemiske prosesser i levende organismer, og doktorgradsprogrammer i biokjemi kan dykke inn i forskning på temaer som nanoteknologi og kreftforskning. De kan også utforske mulige løsninger på disse betydelige problemene. Studien av biokjemi krever mye tid i laboratoriet. Dette skyldes at det fokuserer på ting som skjer på molekylært nivå. Det er et bredt felt som omfatter genetikk, rettsmedisin, medisin, plantevitenskap og mikrobiologi.

Å tjene en PhD kan gi et individ med mange overførbare ferdigheter. Studentene kan lære selvforvaltning, hvordan man arbeider effektivt under press og hvordan man skal møte tidsfrister.Studentene kan få mellommenneskelige og ledende ferdigheter som tillater dem å lære komplekse ideer og konsepter til andre.

Kostnadene for å tjene en doktorgrad i biokjemi kan variere avhengig av universitetet. Ring opptakskontoret til din valgskole for mer informasjon om prisinformasjon.

En PhD i biokjemi åpner dører for et bredt utvalg av karrieremuligheter. Mange studenter med doktorgrad søker jobber i akademia. Slike karrierer tillater enkeltpersoner å delta i banebrytende forskning finansiert av universitetet. Posisjoner i biotekniske selskaper florerer. Nyutdannede kan jobbe for farmasøytiske selskaper som utvikler nye stoffer. Noen jobber selv i landbruksindustrien, hvor de bidrar til å utvikle nye plantesorter.

Det er mange universiteter over hele verden som tilbyr PhD-programmer i biokjemi. Internettbaserte programmer gir fleksibilitet som ingen andre.Enten du trenger en fleksibel tidsplan eller en fleksibel plassering, er det et program der ute for deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.