Keystone logo

23 PhD Programmer i Arkitektur 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Arkitektur
 • Arkitektur
Studieretninger
 • Arkitektur (23)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

   PhD Programmer i Arkitektur

   Som det høyeste utdanningsnivået mulig, krever en doktorgrad tre til fire års intensiv forskning i gjennomsnitt. Studentene parrer med en faglig veileder som er ekspert på sitt valgte felt for å hjelpe dem med å lage sin avhandling, som vil bli vurdert i en muntlig viva voce.

   Hva er en PhD i arkitektur? Som en av de eldste disiplene går en doktorgrad i dette feltet rundt planlegging, design og bygging av bygninger. Dette feltet inneholder mange prinsipper fra ingeniørfag, slik at elevene kan lære å bygge strukturer designet for å stå i flere tiår eller århundrer og tåle vær, høy vind og andre naturlige krefter. I tillegg til estetikk og kunst inkluderer arkitektur andre praktiske konstruksjonsdisipliner, for eksempel rørleggerarbeid, elektroteknikk og fysikk.

   Studenter som velger å jobbe mot en doktorgradsutdanning ved å utvikle et sterkt sett med ferdigheter som vil være nyttige når de går inn i karrieren. Ingeniørvitenskapelige nødvendigheter sendes videre til studenter, samt planlegging, organisering og ledelsesevne.

   Utgiftene studentene står overfor for å tjene sin PhD varierer på mange faktorer, fra skole og studieland til antall år det valgte programmet krever. Minst to eller tre år er typisk.

   Den vanligste søknaden av en doktorgradsstudium går inn i akademia. Dette betyr at de fleste studenter som oppgraderer med doktorgrad i arkitektur, blir universitetsprofessorer eller forskere for videreutvikling av arkitektonisk forståelse og kunnskap. Selv om dette er den vanligste søknaden, er det også mulig å forfølge tradisjonell karriere med denne typen grad. Du kan være arkitekt og arbeide enten uavhengig eller med firma.

   Det er mange muligheter for ditt PhD-program. Tenk på om du ønsker å studere online, i en lokal skole eller et annet sted i verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.